ListopadKejti również spodobał mi się Bride, ale dla mnie za mało było fantastyki w niej,ciekawe ile będziemy czekać na drugą część?
Pokażę tylko trzy, miałam więcej ale to części serii np skończyłam Garski z Ustki od Jadowskiej, świetna seria, taka guilty pleasure, rozpacz zaliczyłam jak skończyłam serię Anety Nowak, muszę poczekać aż Ryszard Ćwirlej napisze następną część, ale dowiedziałam że nie za szybko to nastanie
Polecam cudowny romans od Elsie Silver - Wild Love
Druga to się naczekała biedna, ale na pewno będę powtarzać, dziękuję za nie
Lucy Do trzech chłopów sztuka komedia kryminalna z wątkiem romantycznym w krzywym zwierciadle, ile ja przy niej się naśmiałam, mam w ebooku, w wersji audio i w papierku, polecam
Trzecia była dla mnie całkowitą niespodzianką, polecił mi nasz
Aniołek. Mąż zastępczy - Joanna M. Chmielewska
Książka o mężczyźnie którego poznajemy w niezbyt ciekawym dla niego czasie, zostawiła go żona, poszła z jego szefem , zostaje bez pracy. Pomagając sąsiadce słyszy audycję o nietypowych zawodach i usłyszał o mężach zastępczych, dalej doczytajcie same , książka jest fajna, pokazuje jaki wpływ mamy na innych, inni na nas, jest delikatny humor i różne sytuacje z różnych stron. W życiu bym nie powiedziała że spodoba mi się książka o mężczyźnie z literatury pięknej, słuchałam w wersji audio, a teraz już mam w papierku. Będzie w topce roku