przez gosiurka » 2 października 2024, o 00:54
Październikowe czytanki
1.J.Wilder - Nasze zasady(6/10) hq ero
2.Catherine Cowles - Twoje szepty (fajny ciepły romans z sens wątkiem)
3.Ana Huang - Miłość (bardzo fajny, dobrze rozpisany romans, minus sceny ero)
4.Ana Huang - Gry (ochroniarz i księżniczka, mimo że nie lubię tego motywu, i tak dobrze się czytało)
5.Ana Huang - Nienawiść (naprawdę dobra)
6.Leia Stone - Last Dragon King (książka prosto z Whatppada, bez redakcji, ogólnie ok, ale mogłaby byc lepsza z redakcją i dopracować parę detali)
7.RuNyx - Gothikana (Romans beznadziejny, polega na chuci, wątek krymi dużo lepszy 6/10)
8.Anna Piwnicka - Niebezpieczny kontrakt (Ogólnie dobrze się czytało, ale duży minus to tempo w szczególności na początku, zaufanie, żałoba załatwiane były w jeden dzień, jeżeli szukasz wilkołaków, to niestety prawie tego nie ma, jest to normalny romans mafijny z wątkiem sensacyjnym)
9.Joanna Maziarek - Test na ojcostwo (Miła niespodzianka, dobrze rozpisany romans + przemiana Adama z dooopka, na wartościowego mężczyznę.)
10.Lena M. Bielska - Oskarżona (Fajna, nieprzytłaczająca nowelka, wg mnie byłaby lepsza, bardziej rozpisana)
11.Kalynn Bayron - Spróbuj dziś nie umrzeć (miałam nadzieję na kryminał, a to był horror, nieznoszę horrorów)
Koniec
Ostatnio edytowano 31 października 2024, o 15:01 przez
gosiurka, łącznie edytowano 2 razy
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki)
Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.