mdusia123 napisał(a):Słuchajcie, czy któraś z was przedłużała może jakoś ostatnio umowę z Legimi i może mi powiedzieć, czy przy tym przedłużaniu na maila przychodzi może kolejny link aktywacyjny (taki jak na początku pierwszej umowy, zaraz po utworzeniu konta), czy wystarczy tylko kliknąć na stronie Legimi ikonkę "Przedłuż umowę" i sprawa załatwiona? Bo w październiku kończy mi się roczna umowa, a mój adres mailowy postanowił ostatnio odmówić współpracy i w ogóle stwierdzić, że za dużo razy próbowałam się na niego zalogować, więc już w ogóle się dezaktywuje. Generalnie...mam problem. A kocham Legimi i nie chciałabym go stracić .
Annik napisał(a):Można bez problemu zamienić adres mailowy, do istniejącego konta.
mdusia123 napisał(a):Annik napisał(a):Można bez problemu zamienić adres mailowy, do istniejącego konta.
W sensie mogę po prostu na luzie wpisać sobie w tę rubryczkę nowy adres e-mail zamiast starego i tyle? Czy koniecznie muszę przed tym zadzwonić na jakąś infolinię/napisać do nich na fb (zdecydowanie wolałabym tę drugą opcję, jeśli już)?
Fringilla napisał(a):A co z odzyskaniem dostępu do e-maila?
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości