Karina32 napisał(a):Na pierwszej części byłam w kinie, drugiej nie było w kinie, tylko od razu na którejś platformie, ale też jej jeszcze nie widziałam. Generalnie to one mają wspólny z książkami tylko tytuł i imiona bohaterów, ale mimo wszystko całkiem nieźle się to oglądało
cedar napisał(a):Moim zdaniem ma zadatki na postać w typie Draculi.
cedar napisał(a):Rzecz jasna, ale jak zobaczysz go w filmie (też był zresztą w HMCh postarzany) w niektórych scenach ma taki... draculowy vibe.
cedar napisał(a):Co to za kategoria "rat boy"?
cedar napisał(a):Podobało mi się! Nie jestem do końca usatysfakcjonowana, ale bardziej chodzi o to, co chciałabym z książki zobaczyć na ekranie, ale że film trwa tylko 3 godz. (niecałe), to musieli coś wyciąć i poprzestawiać, żeby miał ręce i nogi. Ale to godziwa adaptacja, nawet jeśli ktoś nie zna książki, nie zgubi się w akcji. Są w filmie sceny po prostu świetne, mamy też piękne zdjęcia i bardzo dobrą obsadę. No i mam ulubionego odtwórcę roli Dantesa - Pierre Niney podobał mi się przeokrutnie. Chętnie bym go jeszcze w czymś zobaczyła. Moim zdaniem ma zadatki na postać w typie Draculi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości