pannazlosnica napisał(a):Ja mam wrażenie, że znowu przeskoczą i kolejna będzie Eloise. Opcjonalnie Francesca.
kejti napisał(a):trailer wyglada cudnie, ja tego w ogóle nie czytałam ani nie oglądałam, jest tam chociaż HEA? bo to na podstawie książek Ward nie? To z nią nigdy nie wiadomo
kejti napisał(a):trailer wyglada cudnie, ja tego w ogóle nie czytałam ani nie oglądałam, jest tam chociaż HEA? bo to na podstawie książek Ward nie? To z nią nigdy nie wiadomo
Nocny Anioł napisał(a):Fringilla napisał(a):kejti napisał(a):trailer wyglada cudnie, ja tego w ogóle nie czytałam ani nie oglądałam, jest tam chociaż HEA? bo to na podstawie książek Ward nie? To z nią nigdy nie wiadomo
Czy to wciąż o Bridgertonach?
Nie, to jest Julia Quinn
https://s.lubimyczytac.pl/upload/books/ ... 52x500.jpg
Fringilla napisał(a):No dobra, ale czy to tylko ja widzę bezczelny (acz mile widziany, bo dlaczego nie) eksperyment z przedstawioną relacją w zwiastunie?
(co oczywiście nie znaczy, że o tym będzie sam film - nie na takie rzeczy trailerowo się dawałam nabierać
cedar napisał(a):wiele sobie obiecuję po nowym filmie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości