Księżycowa Kawa napisał(a):Zdaje się, że Swan jest Australijką i nie ma zielonego pojęcia o USA. W sumie trylogia o braciach była tylko w porządku, a nawet zabawna, lecz reszta okazała się jakaś taka kiepska...
gosiurka napisał(a):Karino proszę, moja opinia
o Pięknym za nadobne Agnieszki Brückner.
a w temacie zainteresowała mnie ta książka
Stella Tack - Black Bird Academy. Zabij Mrok
Drugiego takiego miejsca jak Black Bird Academy ze świecą szukać. To właśnie tu, na jednej z nowojorskich wysp, kształci się egzorcystów, których głównym zadaniem jest ściganie i unicestwianie istot z mroku.
Kiedy Leaf Young odzyskuje przytomność w lochach Akademii, nie wierzy własnym uszom: długowłosy typ o imieniu Falco oznajmia jej, że jej ciałem zawładnął demon, i to tuż po tym, jak wbił jej nóż w samo serce!
Falco, jeden z najbardziej skutecznych i bezwzględnych tropicieli demonów, jest zafascynowany Leaf. Dotychczas żadnemu człowiekowi opętanemu przez demona nie udało się zachować kontroli nad własnym ciałem i umysłem. I dlatego Akademia składa dziewczynie propozycję: odzyska wolność, ale tylko jeśli zgodzi się przejść szkolenie na egzorcystkę.
Falco ma być jej partnerem i przewodnikiem. Przebiegły demon w głowie dziewczyny nie daje jednak za wygraną i Leaf nie zawsze wie, kogo słuchać.
Księżycowa Kawa napisał(a):Za mną „Raging Passion” Amanda Carpenter – ile w tym było emocji! Niełatwo znaleźć coś takiego.
Księżycowa Kawa napisał(a):Nie znam Amandy Carpenter.
aniazlipca napisał(a):Powtórkowo Fourth Wing
Karina32 napisał(a):Proszę, cedar, moja recenzja pierwszej części: https://romansoholiczki.pl/viewtopic.php?f=146&t=4592
Nocny Anioł napisał(a):Mówisz że takie dobre?
cedar napisał(a):aniazlipca napisał(a):Powtórkowo Fourth Wing
O! A ja po raz pierwszy. Chciałam nawet pogadać (i pomarudzić ), ale za choinkę nie mogę znaleźć wątku o tej książce.
Jestem wręcz pewna, że ten wątek istnieje i nic mi się nie przyśniło...
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości