cedar napisał(a):A jak Austin jako Feyd Rautha??? Nie powiem, jestem go szalenie ciekawa w tej roli.
mdusia123 napisał(a):Ja się początkowo nawet wybierałam na tę Diunę, ale...po przemyśleniu sprawy odnoszę wrażenie, że to chyba jednak nie są do końca moje klimaty.
mdusia123 napisał(a): I ta Diuna już w zwiastunach mocno pachniała mi taką krwawą polityczną jatką w stylu Gry o tron.
Przy okazji: mój tata się całkiem niedawno mocno zdziwił, gdy powiedziałam, że nie za bardzo mam ochotę oglądać GoT, bo jedna połowa tego serialu to wypluwanie flaków, a druga to super nudne posiadówy i gadanie o polityce, a mnie żadna z tych rzeczy nie pociąga .
Nocny Anioł napisał(a):Fallout moja chłopa to oglądała, jeżu jakie to złe, ale pewnie dlatego że nie rozumiem o co w tym chodziło.
cedar napisał(a):Frin, mówisz o Civil war?
Klepnęłam też sobie bilet na sobotę na Challengers (Guadagnino <3).
Liberty napisał(a):Obejrzałam "Perfect Days" Wima Wendersa. Dawno nic mnie tak nie poruszyło. Ale to nie jest film dla każdego. Spora część widowni się nudziła. Dla mnie perełka.
cedar napisał(a):Nie znam, możesz poelaborować?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości