gosiurka napisał(a):Którą? Wilcze ślady czy Przeczucie?
Generalnie Ludkę Skrzydlewska
gosiurka napisał(a):Którą? Wilcze ślady czy Przeczucie?
gosiurka napisał(a):Przeglądałam bibliotekę na Legimi i wpadł mi w oko Predator od RuNyx i jak zaczęłam w południe tak zaraz skończę, naprawdę ciekawie napisana historia i na pewno sięgnę po następną część o Dante i Amarze.
[/i]
gosiurka napisał(a):Jakoś ciężko mi było się zabrać za dobroci co leżą przy łóżku, i zaczęłam
jedną z ulubionych autorek w nowej odsłonie : Agnieszka Brückner - Pięknym za nadobne
Książka mocno się zaczyna. Mąż to naprawdę kawał s.....
Księżycowa Kawa napisał(a):„Skomplikowana miłość” T.L. Swan – niespotykany punkt wyjścia, lecz temat chyba przerasta autorkę. A tak przy okazji, lecąc do innego stanu, potrzebny jest paszport?
Księżycowa Kawa napisał(a):„Skomplikowana miłość” T.L. Swan – niespotykany punkt wyjścia, lecz temat chyba przerasta autorkę. A tak przy okazji, lecąc do innego stanu, potrzebny jest paszport?
kejti napisał(a):jak na razie jest cudnie, tylko kilkadziesiąt stron a te emocje związane z więzią watahy dlaczego nie ma więcej takich pisarzy, przeczytałabym nawet po angielsku, baaa nawet po niemiecku! jeśli byłabym pewna że to dostane
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości