cedar napisał(a):Daj znać jak to! Widziałam, że Ali napisała coś paranormalnego i ciekawam. Ale poczekam na polskie wydanie, bom leniwa
pannazlosnica napisał(a):Ja od jakiegoś czasu przymierzam się do "Chłopek", ale stosunkowo niedawno czytałam książkę tej autorki o służących i była dobra, ale trochę słabo zredagowana (dużo rzeczy się powtarzało). Liczę na to, że "Chłopki" będą lepsze
Nocny Anioł napisał(a):kejti napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):
Haley ma wszystkiego dość. Przez całe swoje życie w sytuacjach stresowych się wycofywała. Pozwalała ludziom sobą pomiatać i przez ostatnie pięć lat znosiła wybryki pewnego sąsiada. Ale koniec z tym. Teraz Haley wreszcie postawi na swoim i pokaże, co o nim myśli. Opracowuje plan gry i obiecuje sobie, że nie zapomni, na co naprawdę stać jej wrednego sąsiada. Będzie czujna i waleczna.
Jason nie spodziewał się, że gdy zniszczy kwiaty sąsiadeczki, ta rzuci się na niego niczym Rambo. Co nie zmienia faktu, że właśnie wtedy naprawdę ją dostrzegł. I musiał przyznać, że całkiem mu się spodobało to, co zobaczył.
i jak? mnie się bardzo podobało
Utknełam w połowie, nic mi się ostatnio nie podoba
Agusia napisał(a):Powtórzyłam sobie Ilona Andrews "Magia kąsa" a teraz czytam "Magia parzy", odblokowałam się!
ASYSTENT POSZUKIWANY: Znany, wysokiej rangi złoczyńca poszukuje lojalnego, rozważnego asystenta. Nieokreślone obowiązki biurowe, pomoc w kreowaniu przypadkowego chaosu, terroru i innych mrocznych rzeczy. Dyskrecja obowiązkowa. Doskonałe benefity.
Evie Sage ma na utrzymaniu całą rodzinę, stałe zatrudnienie jest więc w jej sytuacji wręcz niezbędne. Nic więc dziwnego, że przyjmuje ofertę pracy od najniebezpieczniejszego złoczyńcy w całym królestwie Rennedawn… tym bardziej że szef – mimo wybuchowego temperamentu – jest wyjątkowo seksownym facetem.
Mija czas, a Evie przyzwyczaja się do zwisających z sufitu odciętych głów, zwłok na biurku i wdeptywania w zabłąkane gałki oczne w najmniej spodziewanych miejscach. Sielanka nie trwa jednak długo – dziewczyna zaczyna podejrzewać, że wielkiemu złoczyńcy grozi jeszcze większe niebezpieczeństwo. Asystentka Złego postanawia dowiedzieć się, kto sabotuje jego działania, i odpłacić sprawcy pięknym za nadobne. Jest gotowa zrobić naprawdę wszystko, by rozwiązać zagadkę… nawet jeśli będzie to wymagało od niej pewnych poświęceń…
Bo przecież żadna praca nie hańbi, prawda?
Fringilla napisał(a):- dręczenie bohaterów przez autorki to ostatnimi laty nie dla mnie
cedar napisał(a):Dziś zaczynam!ASYSTENT POSZUKIWANY: Znany, wysokiej rangi złoczyńca poszukuje lojalnego, rozważnego asystenta. Nieokreślone obowiązki biurowe, pomoc w kreowaniu przypadkowego chaosu, terroru i innych mrocznych rzeczy. Dyskrecja obowiązkowa. Doskonałe benefity.
Evie Sage ma na utrzymaniu całą rodzinę, stałe zatrudnienie jest więc w jej sytuacji wręcz niezbędne. Nic więc dziwnego, że przyjmuje ofertę pracy od najniebezpieczniejszego złoczyńcy w całym królestwie Rennedawn… tym bardziej że szef – mimo wybuchowego temperamentu – jest wyjątkowo seksownym facetem.
Mija czas, a Evie przyzwyczaja się do zwisających z sufitu odciętych głów, zwłok na biurku i wdeptywania w zabłąkane gałki oczne w najmniej spodziewanych miejscach. Sielanka nie trwa jednak długo – dziewczyna zaczyna podejrzewać, że wielkiemu złoczyńcy grozi jeszcze większe niebezpieczeństwo. Asystentka Złego postanawia dowiedzieć się, kto sabotuje jego działania, i odpłacić sprawcy pięknym za nadobne. Jest gotowa zrobić naprawdę wszystko, by rozwiązać zagadkę… nawet jeśli będzie to wymagało od niej pewnych poświęceń…
Krótko pisząc - czas się pośmiać.
LiaMort napisał(a):Jakoś ciężko mi idzie... ale podobno skopane jest tłumaczenie.
LiaMort napisał(a):Jakoś ciężko mi idzie... ale podobno skopane jest tłumaczenie.
Fringilla napisał(a):LiaMort napisał(a):Jakoś ciężko mi idzie... ale podobno skopane jest tłumaczenie.
A ja widziałam oryginalny tytuł na liście "spoko, ale stylowo/językowo słabe", więc może nie tylko tłumaczenie
aleqsia napisał(a):cedar napisał(a):Dziś zaczynam!ASYSTENT POSZUKIWANY: Znany, wysokiej rangi złoczyńca poszukuje lojalnego, rozważnego asystenta. Nieokreślone obowiązki biurowe, pomoc w kreowaniu przypadkowego chaosu, terroru i innych mrocznych rzeczy. Dyskrecja obowiązkowa. Doskonałe benefity.
Krótko pisząc - czas się pośmiać.
Właśnie weszłam się pochwalić, że też zaczęłam i bardzo mi się podoba Dużo opisów, przemyśleń, mało dialogów, ale autorka fajnie pisze, nawet nie wiem kiedy strony mijają. I faktycznie dużooo humoru
Karina32 napisał(a):
U mnie znowu fantasy:
Maggie jest jedyną kobietą w zarządzie klubu Salacious Players. Uważa, że w przeciwieństwie do swoich kolegów, że nie ma specjalnych upodobań seksualnych.
Jednak może się mylić.
Kiedy aplikacja Salacious łączy ją z dwudziestodwuletnim mężczyzną, kobieta zaczyna rozumieć, że chciałaby spróbować relacji z młodszym facetem. Beau Grant jest nie tylko dużo młodszy od niej, ale to też syn kogoś, kogo Maggie dobrze zna.
W ich relacji jedna strona stanie się nauczycielem, a druga uczniem. Tylko kto przyjmie jaką rolę?
aleqsia napisał(a):cedar napisał(a):Dziś zaczynam!
Właśnie weszłam się pochwalić, że też zaczęłam i bardzo mi się podoba Dużo opisów, przemyśleń, mało dialogów, ale autorka fajnie pisze, nawet nie wiem kiedy strony mijają. I faktycznie dużooo humoru
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości