gosiurka napisał(a):
a teraz moje oczy idą ku "Zamianie" Karoliny Żyndy
https://lubimyczytac.pl/ksiazka/5095316 ... ma-larsena
cedar napisał(a):"Pan romantyczny" Leisy Rayven jest właśnie TYM, CZEGO POTRZEBOWAŁAM!!!
Ale się cieszę! Coś mnie wciągnęło!
Księżycowa Kawa napisał(a):To dobry tytuł. Oby dobrze Ci się czytało.
„Korona popiołów” Marah Woolf, korzystając z nadarzającej się okazji.
cedar napisał(a):Och, Nocny Aniołku, kocham Rainbow Rowell. Ta książka jest super. <3
Ja zaś rozgrzebałam tego "Argylle'a" i jest dość rozrywkowy, ale jest styczeń... no dobra, luty i mój doroczny kryzys czytelniczy robi różne hocki-klocki, więc aktywnie szukam, co mnie wciągnie.
I jakaś siła nieczysta kazała mi sięgnąć łapskiem na stos zakupionych po taniości romansów. I złapałam...
"Pan romantyczny" Leisy Rayven jest właśnie TYM, CZEGO POTRZEBOWAŁAM!!!
Inteligentny, świetnie napisany i przemyślany romans. Jasne, są tu czasem rzeczy typowe dla romansów (oraz zgrzycik typu budząca cokolwiek wątpliwości legalność pozyskiwania danych) i nie trzeba być Einsteinem, by się zorientować kto jest kim, ale połknęłam pierwsze 100 stron i nie mogę sie oderwać (a nadciąga północ!). Super, SUPER książka.
Jest to pierwsza część serii "Masters of love". Drugi tom jest na magicznym stosiku i właśnie położyłam go na samym wierzchu, bo dobiorę się do niego w następnej kolejności.
I będę musiała zdobyć część trzecią.
Ale się cieszę! Coś mnie wciągnęło!
Viperina napisał(a):Zaczęłam i podoba mi się (a już czeka druga część sagi):
Enter the brutal and elite world of a war college for dragon riders from USA Today bestselling author Rebecca Yarros.
Twenty-year-old Violet Sorrengail was supposed to enter the Scribe Quadrant, living a quiet life among books and history. Now, the commanding general—also known as her tough-as-talons mother—has ordered Violet to join the hundreds of candidates striving to become the elite of Navarre: dragon riders.
Karina32 napisał(a):gosiurka napisał(a):
a teraz moje oczy idą ku "Zamianie" Karoliny Żyndy
https://lubimyczytac.pl/ksiazka/5095316 ... ma-larsena
kejti napisał(a):szkoda, to na prawdę świetna książka, a pisze to osoba która nie sięga często po młodzieżówki
to może "Cmentarz osobliwości" Hendel? fantasy ale bez romansu
Viperina napisał(a):Zaczęłam i podoba mi się (a już czeka druga część sagi):
Enter the brutal and elite world of a war college for dragon riders from USA Today bestselling author Rebecca Yarros.
Twenty-year-old Violet Sorrengail was supposed to enter the Scribe Quadrant, living a quiet life among books and history. Now, the commanding general—also known as her tough-as-talons mother—has ordered Violet to join the hundreds of candidates striving to become the elite of Navarre: dragon riders.
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości