mdusia123 napisał(a):Mam tylko nadzieję, że będzie się dało wszystko ogarnąć bez znajomości poprzednich części .
Nocny Anioł napisał(a):
Niestety w tym roku moje życie przyspieszyło, chłop ciągle na wyjazdach i wyjście do kina to istny sukces. Ja sie napaliłam isc na rycerzy zodiaku, ach te dziecinne sentymenty.
Karina32 napisał(a):Nie znasz poprzednich Jak to możliwe?
Karina32 napisał(a):mdusia123 napisał(a):Mam tylko nadzieję, że będzie się dało wszystko ogarnąć bez znajomości poprzednich części .
Nie znasz poprzednich Jak to możliwe?Nocny Anioł napisał(a):
Niestety w tym roku moje życie przyspieszyło, chłop ciągle na wyjazdach i wyjście do kina to istny sukces. Ja sie napaliłam isc na rycerzy zodiaku, ach te dziecinne sentymenty.
No tak. Ja chadzam sama, albo z córkami. Dla naszej trójki też czekamy na lipiec, bo będzie kinowa wersja ich aktualnie ulubionej bajki "Biedronka i Czarny Kot". A że też ją lubię oglądać (bo dzieje się w Paryżu), to chętnie się z nimi wybiorę
mdusia123 napisał(a):Jestem zdecydowanie za młoda, żeby znać te filmy z kina. Z telewizji też ich jakoś nie kojarzę, chociaż może leciały akurat wtedy, gdy miałam inne zainteresowania .
Nocny Anioł napisał(a):Ostatnio udało mi się tylko nadrobić Antman i Osa Kwantomania i nie podobał mi się ten film, ktoś już za bardzo odleciał. Pamiętam jak siostrzenica mnie wyciągała do kina na bajki, całe szczęście ciocia bajkowa. I jeszcze jak na maratony Bollywood chodziłam, ale to było fajne, nawet jedzenie dawali.
Nocny Anioł napisał(a):Miałam fazę i nawet chłopa zaraziłam, chodził ze mną do kina. Polecam, bardzo fajne imprezy, sa pokazy tańca i karmią.
Fringilla napisał(a):Dzięki, kamień z serca
(no dobra, naczytałam się też pre-recenzji, że będzie znowu problem "za ciemnego obrazu" - plaga, która jednak dotyka raczej produkcje telewizyjne/serialowe; a to efekt technologii).
Nie spoileruj mi jeszcze, proszę, na to idę
(po analizie wciąż trzymam się postanowienia, że na Strażników nie idę dopóki ktoś nie zrobi wersji z wyciętymi wiadomymi scenami... trochę żartuję, trochę nie...)
Swoją drogą obejrzałam nowego Człowieka Mrówę
Jestem ciekawa, Aniele, co Ci się konkretnie nie podobało, bo akurat koncepcyjnie od strony wizualnej jestem na tak, a zarzuty stawiam gdzie indziej
mdusia123 napisał(a):Poproszę o więcej szczegółów .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości