Fringilla napisał(a):Serio serio, będzie dobrze, a Ty masz chwilę więcej na lekturę edukacyjną
kejti napisał(a):Poznajcie Nero uszka ma klapnięte ale jak do góry patrzy to jak królik
Fringilla napisał(a):A
Z ciekawości, skoro czytasz na bieżąco: polecają, aby przyzwyczaić do mycia pełnego / u profesjonalisty w młodym wieku?
kejti napisał(a):Młody ma włosy i to fajne w dotyku, za to grubsze na tyłach (aż się boje o kołtuny), pani poleciła mi co kupić więc na dniach będę zamawiać
Dla nich najważniejsza jest rutyna, wtedy czują się bezpiecznie. Będzie wielka przeprawa aby został chociaż na chwile sam w domu
a tymczasem, więcej wydaje kasy na niego, niż na siebie
do rozczesywania dłuższych partii włosów najlepsza będzie szczotka pudlówka ze średniotwardymi pinami oraz grzebień. A Do wyczesywania włosa okrywowego czyli całości ciałka u niego powinna sprawdzisz się silikonowa szczotka
kejti napisał(a):a tak, raz na siedząco suszyłam włosy, może uda się go przyzwyczaić, najgorsze że chciał kabel gryźć
drugiego psa nie dałabym rady, przyznam że nie sądziłam że pies tyle zmian wprowadzi
do rozczesywania dłuższych partii włosów najlepsza będzie szczotka pudlówka ze średniotwardymi pinami oraz grzebień. A Do wyczesywania włosa okrywowego czyli całości ciałka u niego powinna sprawdzisz się silikonowa szczotka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości