no nie powiem podziwiam i czekam na recenzjętully napisał(a):czeka was i mnie niesamowita przeprawa.... bo.... ta dam.... Emperor Wang Gun K-2000 ma uwaga 200 EPkow....
27
First Love https://watchasian.id/drama-detail/first-love
Bae Yong Joon (1972)
Choi Ji Woo (1975)
Lee Seung Yeon (1968)
Choi Soo Jong (1962)
SUB
First Love Episode 66
2015-03-05 09:34:25
SUB
First Love Episode 65
2015-03-05 09:34:13
Fringilla napisał(a):Proponuję, abyś opisała jak to ma działać (jakbyś tłumaczyła stadu labradorów i dopiero podała, jak działa mechanizm, i na serio - może wrzucić do oddzielnego tematu, bo tu to zginie
(ja wtedy też się chętnie przyjrzę)
Fringilla napisał(a):Tully, a wpadło, Ci w oko Mulreya Mulreya wśród klasyków? Bo nie widziałam, żebyś oglądała...?
tully napisał(a):Tak opisalam to nawet.... możesz znałeś na dole strony 111... to Spinning the Tales of Cruelty Towards Women K-1984 to bylo istne cudo.... dałam 10/10.... ale po ostatnich zmianach w moich ocenach wyladowalo na 9.5/10.... 10 maja tylko absolutne topy.... bym je mogła łatwo komuś zarekomendować.
Willa napisał(a):I ja postanowiłam tutaj wrzucić krótkie recenzje z obejrzanych przeze mnie dram
Falling into your smile c-drama (2021)
Fringilla napisał(a):Willa napisał(a):I ja postanowiłam tutaj wrzucić krótkie recenzje z obejrzanych przeze mnie dram
Falling into your smile c-drama (2021)
Próbowałam, nie dotrwałam (ale ja mam problem ogólny z c-dramami ale zarazem rozumiem fenomen tej dramy - chińskie inwestycje w popularyzację kultury e-sport
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości