Pokazałam mamie. Ona też nie jest eurowizyjna ale czasem coś tam zerknie i oglądnie jak przypadikiem trafi. Najpierw puściłam Blankę. Mama po minucie miała dość.
Potem Janka i też stwierdziła, że Jann był dużo lepszy.
Oglądam ten występ Janka chyba setny raz i naprawdę nie potrafię się doszukać żadnych satanistycznych gestów, czy czegokolwiek. To już Szpaka można by prędzej o ten satanizm posądzić, bo pokazywał wiele razy tzw. "rogi diabła", czy jak to się tam nazywało. Ale Jann? Skąd Edzia to wytrzasnęła? Jedyny moment show, który mógłby budzić jakieś kontrowersje, to scena na stole. Jest bardzo zmysłowa. No i gdzieś tam niby są zarzuty, ze się macnął po jajkach.
Ale naprawdę nie wiem w którym momencie. Nie wiem, może ja ślepa jestem. On na co dzień chodzi ubrany zupełnie normalnie. A że ma dziewczęcą urodę, to chyba nie jest jego wina.
Dodam jeszcze, że jak już wstawki odnośnie naszych preselekcji są nawet na kanale "dzieli nas piłka", to znaczy, że naprawdę jest grubo.
Janek z "Gadiatorem" właśnie dobija do 2000000 wyświetleń. W niespełna tydzień. Ja weszłam po raz pierwszy w ten teledysk około dwa tygodnie temu, to było jakieś niespełna 200000. Wróżę, że to będzie ten moment, kiedy się przebije do mainstreamu.