Wiem ze wiecie co wybralam 1/3 więc trochę wam opowiem.... jest to rynek wewnętrzny le główna osią jest para która się rozstała ze sobą i jak się domyślacie czuja dalej coś do siebie... i będzie kotłowanina aż się zejdą z powrotem pewnie... choć to melo więc może się jeszcze wiele wydarzyć.... nie wierze w coś takiego przy takim układzie sił... no tak możecie mi zarzucić ze podobnie było w
Terms of Endearment K-2004 czy w o rok późniejszej
My Rosy Life K-2005 a przecież obie mnie rozniosły w strzępy... nom w rynku wewnętrznym jest mała różnica tutaj w zasadzie nikt nie był winny... rozeszli się bez powodu i tutaj nie mogę złapać tego punktu przyłożenia... jeśli tak to jak mogą ewentualnie do siebie wrócić... w poprzednich widać te emocje bo jedna strona zdradza.... tutaj tak jakby ognisko się wypaliło i nagle nie wiadomo skąd wybuchnął ogień... nie kupuje tego.... i tutaj widać fajnie różnice miedzy tymi dwoma okresami koreańskich dram..... tytulowa para to świetna
Lee Young Ae znana z
Medicals Brothers no i legenda brat Picassa z
First Love <3<3<3<3<3 nie cierpialam go tam bardzo bo mi ciagle podjeżdżał do HK... wiele z was będzie go pamiętać z cudnej
Winter Sonata .... są jeszcze dwie pary i takie poboczne satelity które robią napięcie miedzy główna para... w jednej z tych par jest Shin-jaa tez z FL <3<3<3<3<3 ech chce coś ogladnac z
Lee Seung Yeon (HK) a tu wszystkie jej produkcje niedostępne..... buuuuuuuuuu... znalazłam tylko to pierwszofalowe
Perfect Love K-2003 i to będzie moja następna drama..... ale wracając do tematu brat Picassa i Shin-jaa (latała za Picassem) wyglądają identycznie jak w równoległej First Love i podejrzewam ze biegali z planu na plan
naprawdę są tak identyczni jakby kręcili je rownolegle... jak juz nawijam o FL to od razu klękam i bije 100 pokłonów do ziemi dla tego kto to przetłumaczył..... jedyny tytuł dostępny z Lee Seung Yeon przed 2003 i dzięki temu mogłam pokochać rynek wewnętrzny bo w sumie od tej dramy się moja miłość zaczęła....
Jejku ale dzisiaj chaotycznie.... wracając do dramy... poza tym ze to ich ponowne zejście denerwują mnie dzieci.... dwóch typów ma dziecko.... (jedno jest tej glownej pary) no i to ze trzech dorosłych typów mieszka z ta dwójka dzieci razem.... no i większość romantycznych momentów to ich wspomnienia... gdyby nie to ze rynek wewnętrzny i mała dostępność dram z tego okresu chyba bym odpuściła....
a znalazłam jeszcze movie z Lee Seung Yeon....
3 Iron K-2004 niestety tez pierwszofalowe... więc to was będzie czekać w mojej niedalekiej przyszłości.... a na razie wracam.... rok 1996 rok który będę pamiętać na zawsze w moim sercu bo to rok powstania FL.... ja tym razem w równolegle dramie idę śladami Shin-jaa