1.Zapomnieć o przeszłości Samantha Young 2.Epidemia Alex Kava 3.Instynkt łowcy Alex Kava 4.Złowrogie niebo Alex Kava 5.W mroku lasu Alex Kava 6.Gniew nowych bogów Katarzyna Wycisk 7.To,co najważniejsze Samantha Young 8.To,co w tobie kocham Samantha Young 9.To,czego o mnie nie wiesz Samantha Young 10.To co najcenniejsze Samantha Young 11.Wszystko przed nami Samantha Young 12.Z dala od świateł Samantha Young 13.Twoja wina Samantha Young 14.W sercu wroga Madgalena Wala 15.Czas złych snów Magdalena Wala 16.Reminders of Him Colleen Hoover 17.Najstarsza prawnuczka Joanna Chmielewska 18.Czego dusza zapragnie antologia 19.Wbrew zasadom Samantha Young 20.Wszystkie odcienie pożądania Samantha Young 21.Sztuka uwodzenia Samantha Young 22.Ostatnia szansa Samantha Young 23.Cofać czas Samantha Young 24.W poświacie kiężyca Samantha Young
Ostatnio edytowano 5 marca 2023, o 18:34 przez ewa.p, łącznie edytowano 5 razy
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
1.Nalini Singh - Silver Silence (dobra, ale nie porwała mnie jak inne części tej serii) 2.Elena Armas - The Spanish Love Deception (bardzo fajny romans, Aaron ) Koniec
Ostatnio edytowano 1 marca 2023, o 00:38 przez gosiurka, łącznie edytowano 2 razy
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
1. Reilly Cora - Naznaczeni upadkiem 2. Robert Katee - Neon Gods 3. Lord Emma - Tweet Cute 4. James Eloisa - Powiedz ,,tak" księciu 5. Hercules Michelle - Mroczny książę 6. Ryan Kaylee - Hey, Whiskey 7. Swan T.L. - Dr Stanton 8. Lisińska Małgorzata - Chwila, która trwa 9. March Meghan - Mężczyzna z bliznami 10. Swan T. L. - Włoch
Koniec
Ostatnio edytowano 3 marca 2023, o 18:57 przez aleqsia, łącznie edytowano 1 raz
1. Tangled in Clouds (An According to Liam Novella) - V.L. Locey 2. Fire in the Ice - Ryan Taylor, Joshua Harwood 3. Down in Flames - Kate Meader 4. Seth (Johnson Family Rules Book 3) - Carly Marie 5. All Your Tomorrows _ Tal Bauer - Tal Bauer 6. Boyfriend Goals - Riley Hart (powtórka) 7. Foreplayer A Brothers Best Friend Hockey Romance - Kate Meader 8. Rebel Yule, A Rookie Rebels Holiday Novella - Kate Meader 9. Melting Point - Meader, Kate 10. Jock Wanted - Kate Meader 11. Change on the Fly, A Single Dad Hockey Romance - Maren Moore 12. Breakaway (The Sin Bin West Coast Book 1) - E.M. Lindsey 13. Daniel Cabot Puts Down Roots - Cat Sebastian 14. To Not Marry My Enemy - Gianni Holmes 15. Sidelined (LSU 2) - Becca Steele 16. Soft Hands (The Sin Bin West Coast Book 2) - E.M. Lindsey 17. Gifts for the Season ( etc.) - Anthology 18. Bolt From The Blue (Caught Off Guard Book 1) - Willow Thomas 19. Knocked For Six (Caught Off Guard Book 2) - Willow Thomas 20. Linemates - D.K. Dunn 21. Take a Shot - Samantha Wayland 22. Changing on the Fly (Anthology) 23. Power Play - Jeanette Snyder 24. Hiding in Plain Sight - Carr, Cassandra
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące — Ursula K. Le Guin
Ale ubaw! Wszyscy płakali! — Julio Cortazar, La vuelta al día en ochenta mundos