Agusia napisał(a):Belle Aurora "Friend-Zoned" - właśnie skończyłam. Może nie zachwyciła, ale po drugi tom chyba sięgnę.
ewa.p napisał(a):Przeczytałam W sieci strachu Mike Omer,niby nie związana z serią o Zoe Bentley,a jednak Zoe znów sie pokazuje
Każde zakończenie może być początkiem.
„It Starts with Us” rozpoczyna się w momencie, w którym pozostawił nas emocjonujący epilog „It Ends with Us”.
Lily i jej były mąż Ryle zgodnie współdzielą opiekę nad córką Emerson. Pewnego dnia Lily wpada na swoją pierwszą miłość – Altasa. Jest zachwycona tym spotkaniem i gdy tylko Atlas proponuje randkę, bez namysłu się zgadza. Entuzjazm Lily szybko przygasa, gdy uświadamia sobie, że Ryle wciąż odgrywa ważną rolę w jej życiu, a Atlas to jedyna osoba, której Ryle nie zaakceptuje u boku swojej córki i byłej żony.
Czy Lily uda się w końcu odnaleźć szczęście? Czy Ryle stanie na drodze prawdziwej miłości?
Księżycowa Kawa napisał(a):Polecam w celach rozrywkowych, tak trochę z przymrużeniem oka. Może audiobook Cię zachęci?
gosiurka napisał(a):ewa.p napisał(a):Przeczytałam W sieci strachu Mike Omer,niby nie związana z serią o Zoe Bentley,a jednak Zoe znów sie pokazuje
Ewo tak właśnie słyszałam, ktoś doradzał najpierw pierwszą serię przeczytać bo potem Zoe pojawia się w drugiej serii.
Jak wrażenia ? Trzyma poziom?
kejti napisał(a):ja nowy rok rozpoczynam, a raczej kontynuuje z "Wampirze cesarstwo" Jay Kristoff, grube tomiszcze
Księżycowa Kawa napisał(a):Lubię tę autorkę i niespecjalnie mi przeszkadza, że piszę według jednego schematu – w każdym razie nie czytałam kilku pod rząd, a zatem jeszcze mi nie zaszkodziło. Bawi mnie, dobrze i szybko mi się ją czyta. „Prokuratora” można znaleźć w audiobooku i zamierzam zaliczyć powtórkę w tej formie. Polecam w celach rozrywkowych, tak trochę z przymrużeniem oka. Może audiobook Cię zachęci?
Agusia napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Polecam w celach rozrywkowych, tak trochę z przymrużeniem oka. Może audiobook Cię zachęci?
Czy to można traktować jako polecenie do wyzwania?
Trudno mi się teraz do czegoś zabrać więc może w ten sposób jakiś tytuł wybiorę...
ewa.p napisał(a):kejti napisał(a):ja nowy rok rozpoczynam, a raczej kontynuuje z "Wampirze cesarstwo" Jay Kristoff, grube tomiszcze
jak skończysz możez potraktować jako wyzwanie
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fringilla i 0 gości