EP 18 czyli już 1/4 poza mną... i powiem wam ze oderwać się od tego nie mogę....przede wszystkim jak już pisałam wielki respekt dla
Chae Shi Ra powiem wam ze ona mi przypomina Choi nawet z wygladu. Aż dziw bierze ale wole nawet wątek tego kryzysu w małżeństwie niż ta młoda pare i ich problemy... to co ona zrobiła z rola zdradzanej zony nom respekt.... i o ile w my-rosy-life Choi Jin Shil tez była rewelacyjna... jednak tutaj role borykającej się z tym kobiety dylematy emocje .... naprawdę nie sądziłam ze takie morze talentów jest wśród koreańskich aktorek.... w ogle powiem wam ze obie genialne dramy dla każdego malzenstwa i oczywiście mamy moralitet... ale zaczynajac aferę wszystko wydaje sie mile i łatwe warto zobaczyć do czego takie rzeczy prowadzą... jakie spustoszenie sieją w małżeństwie, rodzinie i dla osób trzecich.... o tym się niby wie ale zobaczyć to na własne oczy to zupełnie inna bajka... jestem teraz umocniona w postanowieniu sacrafice myself dla dobra rodziny...a w 18 EPku padają piękne słowa... kobiety są slabe ale matki są silne...
UPDATE1 EP22 fajne sobie goście jaja robią w napisach na końcu jak ona siedzi na peronie... ze ja chętnie by przytulili i żeby się nie martwiła bo będzie dobrze..
i mam nadzieje ze faktycznie będzie dobrze... a generalnie to musze zrobić apdejt
jak widzicie dość typowy motyw w pierwszej fali... nie mogę bez niego żyć więc spróbuje się zabić by on do mnie wrócił... nie cierpię go ale muszę powiedzieć ze działa bo powoduje dość spora komplikacje moralna więc łykam go jak cytrynę trochę.... jest kwsna ale potrzebna... do roli clownów albo jak kto woli równoważników emocji dołączyła para brat sióstra w rodzinie uzurpatorki.... teraz zmieniaj się na przemian z rodzina YT i nie powiem czasami są nawet śmieszni zwłaszcza ci ostatni... nawet się trochę przekonałam do
son-hyun-joo tutaj gra supportujaca role brata YT i gra dość fajna postać... chyba jego żarty są najbardziej inteligentne i wywołują uśmiech.... przypominam ze zagrał on role główna o rok późniejszym my-rosy-life
UPDATE2:
UPDATE3:
Mialam racje... a proponuje ten nowy chłopak Eun Pa to niezły przystojniak
song-il-gook no to wkrótce będzie się działo ... teraz się nie dziwie ze to ma 70 EPkow a tak się zastanawiałam co się jeszcze może wydarzyć ... jak już tu jestem to było kilka mega scen z kryzysem w małżeństwie....