kahahaha napisał(a):Obejrzeliśmy z mężem Sandmana bardzo nam się podobał
I Ms. Marvel świetna
z tą panią postanowiliśmy poczekać na więcej odcinkówFringilla napisał(a):I She-Hulk
kahahaha napisał(a):Obejrzeliśmy z mężem Sandmana bardzo nam się podobał
I Ms. Marvel świetnaz tą panią postanowiliśmy poczekać na więcej odcinkówFringilla napisał(a):I She-Hulk
oczywiścieFringilla napisał(a):Sen Tysiąca Kotów też?
młodzieżówka ale naprawdę z pomysłem i do końca dobra, nie zdycha nic w połowie i zakończenie takie, że ma się ochotę na kontynuacjęFringilla napisał(a):Przy czym dla mnie bardzo młodzieżówka i rozumiem, jesli ktos nieuprzedzony wejdzie z innymi oczekiwaniami
spróbujcie dać jej szansękejti napisał(a):Ms. Marvel odpuściliśmy po paru odcinkach, zbyt młodzieżowo
wiem co obejrzećFringilla napisał(a):Dwa pierwsze odcinki Pierścieni Władzy aka The Rings of Power za mną.
Mistrzostwo.
kahahaha napisał(a):oczywiścieFringilla napisał(a):Sen Tysiąca Kotów też?
młodzieżówka ale naprawdę z pomysłem i do końca dobra, nie zdycha nic w połowie i zakończenie takie, że ma się ochotę na kontynuację
wiem co obejrzeć
komiksów nie czytałam, ale po serialu z chęcią poszukam i poczytam.Fringilla napisał(a):mnie się podobał na pewnym poziomie najbardziej. Był klimatycznie najbliższy konceptom Sandmanowskim
fajny jest czy ten serial dostępny jest jeszcze na Prime ?Fringilla napisał(a):bo mam słabość do Aramisa Knighta (rewelacyjny i niedoceniany jak dla mnie Into the Badlands)
scenografia, kostiumy, aktorzy mogę powiedzieć że wszystko jest dobrane idealnie, bardzo nam sie podobało. Niestety nie mam HBO, żeby porównać z House of The DragonFringilla napisał(a):Jestem ciekawa odbioru
Fringilla napisał(a):Tak, Isobel wypada najlepiej i jest najlepiej skonstruowana, prawda?
Twórca ją lubi...
(o czym wspominalyśmy chyba wyżej
kahahaha napisał(a):komiksów nie czytałam, ale po serialu z chęcią poszukam i poczytam.Fringilla napisał(a):mnie się podobał na pewnym poziomie najbardziej. Był klimatycznie najbliższy konceptom Sandmanowskim
fajny jest czy ten serial dostępny jest jeszcze na Prime ?Fringilla napisał(a):bo mam słabość do Aramisa Knighta (rewelacyjny i niedoceniany jak dla mnie Into the Badlands)
scenografia, kostiumy, aktorzy mogę powiedzieć że wszystko jest dobrane idealnie, bardzo nam sie podobało.
Fringilla napisał(a):DA
W przypadku Isobel tu akurat uważam, że czas działał na jej korzyść, pozwolił się przyjrzeć jednak z dystansu i przeanalizować aż tak ważną decyzję. Tu nie sala szpitalna, że trzeba w tej sekundzie podejmować decyzje
my z mężem lubimy takie klimaty i juz mamy za sobą trzy odcinkiFringilla napisał(a):Dla miłośników gatunku, ale... rany, ten serial stosował pewne rozwiązania zanim były jeszcze modne na dłuższą metę
o tak książę "Nie byłeś na moim weselu" skradł moje serce od razuFringilla napisał(a):jestem fanką na razie Galadrieli z PTSD, złotookiej księżniczki Dis, księcia "Nie Byłeś Na Moim Weselu!" Durina, wszystkich Harfootów ze szczególnym uwzględnieniem Poppy
również doceniamFringilla napisał(a):oraz Arondira (dobrze wygrana "róznorodność elfia)
ja mam jednak nadzieję na rewelacjęFringilla napisał(a):będzie albo wtopa albo rewelacja,
Fringilla napisał(a):PS Zawieś w przyszłym miesiącu N i włącz AP - jest przyzwoita promka dla nowych uzytkowniczek (chyba do końca roku
kahahaha napisał(a):my z mężem lubimy takie klimaty i juz mamy za sobą trzy odcinki
o tak książę "Nie byłeś na moim weselu" skradł moje serce od razu
nie skupiałam się na razie na wątkach romansowych, wiadomo że w pierwszych odcinkach dużo się dzieje, bo autorzy muszą zarysować dobrze historię, żeby móc ja w pełni rozwinąć
ja mam jednak nadzieję na rewelacjęFringilla napisał(a):będzie albo wtopa albo rewelacja,
Fringilla napisał(a):Masz czas
Po prostu sama cena w promocji jest atrakcyjna, przyznam z ciężkim sercem, jak na to, co się dostaje w zamian (nawet bez Disney+
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości