zazdroszczę, jeszcze chyba nie dojrzałam do tegotully napisał(a):Nigdy nie sadzilam nawet ze przelkne film w takiej formie ale teraz ogladalabym z samymi chinskimi znaczkami byle moc wrocic do klimatu AT
żadnej lekarskiej nie mam jeszcze obejrzanej, ale da się to zauważyć w k-dramach.Fringilla napisał(a):I robią to wszyscy, jest to ok, to "natuarlany porzadek rzeczy", malutcy mogą tylko liczyć na to, że dana jednostka ma jednak poczucie wewnętrznej przyzwoitości, bo nikt instytucjonalnie ich w sumie nie ochroni.
ja na razie porzuciłam na rzecz starszych dram z listy ale po dwóch odcinkach podoba mi się i na pewno skończęszuwarek napisał(a):strasznie nie chę kończyć Tomorrow.
tą z 2017 ?joakar4 napisał(a):Skończyłam While You Were Sleeping
kahahaha napisał(a):tą z 2017 ?joakar4 napisał(a):Skończyłam While You Were Sleeping
i chciałam zapytać o zdjęcia z twojego avatara, z której dramy są
kahahaha napisał(a):True Beauty fajna szkolna drama
tully napisał(a):@Frin: Ten link z chinskiej strony byl ok tylko bylo cos pochrzanione z kolejnoscia... teraz jak tam zobaczylam chyba to naprawili...
szuwarek napisał(a):więc zaczynam Faith - idę śladem aktorki a teraz widzę jeszcze zapowiedzi z nią (chyba jej włosy przedłużyli) na Netflixie . Musze tylki Lee min Ho przeboleć
szuwarek napisał(a):strasznie nie chcę kończyć Tomorrow. :
kahahaha napisał(a):żadnej lekarskiej nie mam jeszcze obejrzanej, ale da się to zauważyć w k-dramach.Fringilla napisał(a):I robią to wszyscy, jest to ok, to "naturalny porzadek rzeczy", malutcy mogą tylko liczyć na to, że dana jednostka ma jednak poczucie wewnętrznej przyzwoitości, bo nikt instytucjonalnie ich w sumie nie ochroni.
joakar4 napisał(a):Zaczęłam Forecasting Love and Weather - na razie mi się podoba, ale po przeczytaniu kilku opinii w necie mam złe przeczucia. Początkowo główna para trochę mi do siebie wizualnie nie pasowała, ale się przyzwyczaiłam.
mam jeszcze cztery odcinki, skończę to napiszę przemyśleniatully napisał(a):ciekawam twojej opini o BOF... GHS mnie poczatkowo tez denerwowala ale potem po prostu mnie zmiotla... jest wielka w roli Jan-Di choc w BOF akurat konkurencja jest silna...
mam zapisane na liście, ale po BOF zrobię sobie chyba lekka przerwę, bo książki leżą odłogiem a mam kilka polecanek do zaliczeniatully napisał(a):to mam stare klisze dla ciebie czyli cala seria endless love:
zapiszę sobie na listętully napisał(a):A propo To the beutiful you, masz swietna wersje tajwanska Hana Kimi 2006
to jest o zespole, gdzie dziewczyna udaje swojego brata? Jeśli tak to obejrzałamtully napisał(a):No i chyba jeszcze nie widzialas You are beautiful tam dopiero glowna para miazdzy
dzięki, zapiszętully napisał(a):Jeśli podobało ci się YAB Są jeszcze dwa remejki oba bardzo fajne, wersja tajwańską (FB) świetna:
tully napisał(a):nom na razie ciężkawo ale dopiero 4EP i zaczyna się jazda jak będą dorosłymi.... Reporterka Tully relacjonuje z Tajlandii.... dobranoc
czyli jak coś to wartotully napisał(a):jak stali się dorośli to drama zmieniła się o 180 stopni...EP8 i jestem w niebie tak od trzech ostatnich a jeszcze tyle przede mną.... w przeciwieństwie do lat dziecinnych teraz aż kipi od emocji, są wiele razy razem i sporo fajnych romantycznych motywów... aż się rozpływam
koniecznie poiedz co i jak bo lubię Park Min Youngjoakar4 napisał(a):Zobaczymy co będzie dalej, teraz się już powoli zaczynają "dramatyczne" odcinki.
kahahaha napisał(a):Skończyłam BOF i powiem tak, bohaterka musiała dużo znieść, poradziła sobie świetnie, że się nie poddała ostatnia scena nad basenem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości