JA wsiąkłam z jedną polecanką... Laurann Dohner - Fury a potem następne 12 części. Na czerwiec zostały mi ostatnie dwie, a w zasadzie już tylko jedna
Poznałam fajną autorkę Denise Hunter i Jak płatki śniegu oraz Uciekająca narzeczona , trzeciej jeszcze nie czytałam bo czekam aż koleżanka mi odda, ale romans dobrze rozpisany i nie są do końca przewidywalne.
Z nowości przeczytałam Druga szansa Kylie Scott fajny ciepły romans z motywem amnezji pokazujący zarazem jak ważne by mieć zaufanie, ale i właściwy, zrównoważony pogląd na siebie, bo to rzutuje mocno na związek.
Moje totalne zaskoczenie, oczywiście polecankowe Dobry chłopak Kennedy i Bowen książka bardzo dobra, ale pierwszy raz chciałam przeczytać inny romans i zaraz wciągnęłam Him i Us tych autorek i mimo, że nie jestem zwolenniczką LBGT to te dwie dobrze mi się czytało (została mi jeszcze połóweczka, mam zamiar również przeczytać)
I ostatnia nowość Kto zabił mamusię? Małgorzaty Starosty świetna komedia, fajne dodatki. Bardzo dobra do przeczytania od pierwszego do ostatniego zdania na jednym posiedzeniu.