tully napisał(a):czy ja naprawde jestem w doberej dramie to jest o tej szkole w ktorej dziewczyna znow udaje faceta ?
Powiedzcie mi bo drazni mnie tam prawie wszystko .... no moze poza glownym bohaterem... czy to bedzie tak fdo konca w takiej atmosferze czy cos sie ruszy romantycznie jak YRB ? Zauwazylam ze sa 3 inne edycje Tajwanska Hana Kimi, Chinska Runaway sweetheart i Koreanska To the Beutiful you... czy ktoras z nich jest bardziej romantycznie nastawiona ?
LiaMort napisał(a):Well-Intended Love.
tully napisał(a):Dzieki @Frin, teraz mi sie to rozjasnilo. Chcialam zapytac o dwie rzeczy:
1. Jak to jest z tymi imionami, bo moja Jandi w internecie ma rozne imiona Goo, Gu, Koo, Ku Hye-sun. Chodzi o jakas translacje sylabowych znakow koreanskich ze interpretacja jest dowolna ?
Hobbitka napisał(a):jeden znak tworzymy z 1-3 elementów (tak jakby z 1-3 liter, gdyby to przełożyć na polski alfabet
tully napisał(a):Hobbitko - jestes wielka ! Nie tylko wiem jak ja poprawnie napisac ale jeszcze sie sporo nauczylam o tych znakach <3 Arigatou !
I jakie miejsce zajmuje ta drama w twojej prywatnej top liscie ? Ma jakies szczegolne miejsce ?
szuwarek napisał(a):Wymęczyła Bussines Proposal i nie, nic mnie tam nie ujęło. Poza współpracownikami . To jedyna mocna strona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości