Hobbitka napisał(a):To chyba naturalne, bo odchodzi element fabularnego zaskoczenia. Zawsze z tyłu głowy Ci zostaje jakiś tam ślad.
tully napisał(a):Sprobowalam EP1 z Devil behind You.... niby motyw po trosze zblizony do BOF ale grupa docelowa to raczej wiek 10-12 lat bo tak infantylne to bylo ze az bolalo przejsc przez te sceny.... mimo to sie zawzielam i przebrnelam przez pierwszy ale to chyba limit mojej wytrzymalosci....
Hobbitka napisał(a):A ja zaczęłam Because This Is My First Life i wczoraj zostałam do późna w nocy, żeby oglądać (do późna w sensie, do 2 ) i musiałam ultra tłumić rechot, bo bałam się, że obudzę męża, tak mi się chciało śmiać na tej dramie. a ja się zwykle śmieję tak wiecie, CAPSLOCKIEM.
tully napisał(a):Juz wiem co mialyscie na mysli a propo YAB... ze sie albo podoba albo nie.... zaczyna to isc w kierunku ktorego bardzo nie lubie.... EP2 jak na razie to totalna katastrofa.... nie moznba podac subtelniejszego humoru jesli juz musi byc ????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości