tully napisał(a):Na polecanki jestem zawsze chetna, zwlaszcza ze cos nie moge znalesc nic ponad BOF. Sprawdze na pewno u're beutiful cindirella i sonate ale na razie wrocilam do pierwszej ekranizacji Meteor Garden. Ogladam rownolegle drugi raz BOF K-drame ze wzgledu na rewelacyjna Koo Hye-sun (GJD). Chcialabym z nia cos jeszcze ogladnac, na Flixie jest cos takiego jak blood, ogladalyscie moze ? Jakas inna k-drama z nia godna polecenia ?
Tully, może gdybyś mi nakreśliła dokładniej czego szukasz, bo jeśli mam być szczera, to wydaje mi się, że pod względem dramowym szukamy dwóch różnych rzeczy, jesteśmy tak jakby na dwóch różnych biegunach. Meteor Garden czy You're Beautiful to jedne z tych dram, które oceniłam najniżej. BOF jak mniemam to Boys Over Flowers z LMH, którego nie lubię jako aktora, więc pewnie też bym oceniła nisko, poza tym kojarzę fabularnie o co w tym chodzi i nie lubię takich dram. Jeżeli mi wskażesz jakieś punkty zaczepienia to mogę coś zasugerować i chętnie to zrobię, tylko boję się, że mogą nie być jakieś porywające (albo przynajmniej wg moich kryteriów).