Melon ogólnie NIE LUBI. Ludzi, tego, co nie po jego myśli, samochodu, pory dnia, dotykania nie w tym miejscu w tej godzinie, mówienia do kota w tej kwadrze księżyca...
Fringilla napisał(a):To tylko zdrowia życzyć. I nigdy nie zrozumiem konceptu karmienia tylko suchym
Fringilla napisał(a):Dieta odpowiednia u kotów i innych stworzeń z nami włącznie leczy większość przypadłości...
Kawka napisał(a):Śpi z nami, tuli się wczoraj po raz pierwszy dostałam buziaka od niego.
Oj, tak, pełna kontrola. I jeszcze jak pokrywa jest nienałożona bo suszy się po mycie, robi interwencję i ostentacyjnie do niej wchodzi Kot, który normalnie do żadnych pudełek nie wejdzie...Stefan jest bezpośrednim kontrolerem sprzątania kuwet jak sprzątam to zawsze jest obok, sprawdza czy na pewno wszystko sprzątnęłam
Duzzz napisał(a):Też nie rozumiem podawania stale suchej karmy jako jedzenia wyjściowego. Czasami nakazują przy różnych schorzeniach i to mogę w jakimś stopniu zaakceptować
jednak te nasze to są jedna foremkaDuzzz napisał(a):W ogóle jak tubką potrząsnę to koty od razu w mig są przy mojej nodze i czekają na przysmaki. Nawet z najgłębszego snu się wybudzą.
Duzzz napisał(a):Stefan jest bezpośrednim kontrolerem sprzątania kuwet jak sprzątam to zawsze jest obok, sprawdza czy na pewno wszystko sprzątnęłam
Fringilla napisał(a): Kot, który normalnie do żadnych pudełek nie wejdzie...
Sol napisał(a):Jak to?! To tak można?
Kawka napisał(a):dwa lata.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości