no pewnie nic na siłęgosiurka napisał(a):Bardugo czeka u mnie na półce. Chcę, ale jakoś nie mogę się zabrać za nią.... ale przeczytam, może jak ten największy zachwyt przejdzie
macie tyle książek przeczytanych, które ja nadrabiam, że nie miałabym wam co polecaćgosiurka napisał(a):Kaha... wiesz gdybyś była z nami w grze Musisz to przeczytać , mogłabyś dać mi ją w polecance Naprawdę bym się nie obraziła
kejti napisał(a):ale Cię podeszła kahahaha zapraszamy, zapraszamy czas na przeczytanie polecanek nieograniczony zauważyłam, że często "musisz to przeczytać..." jest błędnie odbierane
do tego typu historii jeszcze muszę się przemócFringilla napisał(a):To jest prawie równie ogarnięte warsztatowo co seria Him Sariny Bowen, a zarazem... no, bardziej niestereotypowe / niestandardowe i przez to na koniec ciekawsze
Fringilla napisał(a):Pamiętam debaty nad nazwą zabawy i to całe "musisz"
W styczniu zdecydowanie ku pamięci: część serii (bo poniższe przeczytałam) Goal Changers autorstwa Rachel Reid
tom 2 Heated Rivalry; tom 4 - Common Goal; tom 5 Role Model.
Okładki wybaczę...
To jest prawie równie ogarnięte warsztatowo co seria Him Sariny Bowen, a zarazem... no, bardziej niestereotypowe / niestandardowe i przez to na koniec ciekawsze
gosiurka napisał(a):Kaha czytasz fajne książki, które często nie znam. Każda z nas ma swoje zaległości i zawsze coś się znajdzie, najtrudniej znaleźć coś dla ewy, ale ona jest kochana i chętnie czeka ,aż coś znajdziemy dla niej. Spróbuj choć jedno kółeczko, zawiesić grę możesz zawsze.
kahahaha napisał(a):do tego typu historii jeszcze muszę się przemóc
spróbuję, tylko może w połowie lutego, jak się zapoznam z zasadami i zakończę walkę z rokiem 2021 w mojej księgowościgosiurka napisał(a):Kaha czytasz fajne książki, które często nie znam. Każda z nas ma swoje zaległości i zawsze coś się znajdzie, najtrudniej znaleźć coś dla ewy, ale ona jest kochana i chętnie czeka ,aż coś znajdziemy dla niej. Spróbuj choć jedno kółeczko, zawiesić grę możesz zawsze.
lgbtFringilla napisał(a):Bo erotyka czy mlm/lgbt+?
kahahaha napisał(a):lgbtFringilla napisał(a):Bo erotyka czy mlm/lgbt+?
pomyślęFringilla napisał(a):kahahaha napisał(a):lgbtFringilla napisał(a):Bo erotyka czy mlm/lgbt+?
Nie ma co się przemagać, jeśli się nastroju nie ma
Ale też jeśli się szuka nowych perspektyw, podejść, przemyśleń, obserwacji, dynamik (i nie chodzi bynajmniej o tzw. zawartość bielizny) to jest to przestrzeń ciekawych opowieści romansowych i poszukać warto
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości