Fringilla napisał(a):Ogólnie nie rozumiem tych uśmieszków, słuchałam Big Bang od zarania ich kariery i się nie kryłam, więc cóż dziwnego jest w BTS
(jak bardzo podpadnę fankom, jeśli napiszę, że widzę multum podobieństw na każdej płaszczyźnie?
PS Przy czym ja ich nadal nie odóżniam na dłuższą metę no może oprócz RM.
Korpo mają w głowach forsę... serio, bycie komercyjnym artystą jest co najmniej... trudne
Wiem że słuchasz różnych rzeczy ale jakoś myślałam, że BTS to jednak nie Twoja bajka I nie podpadasz. W Korei mają taki recykling wszystkiego, że można robić długaśne zestawienia od np. kto w podobny sposób przypiął agrafkę, po kto ma podobną choreografię/piosenkę.
Ja odróżniam wszystkich i wszystkich lubię, ale faktycznie RM na początku wybijał mi się głosem. Albo tak wyszło bo najpierw sporo słuchałam kawałków gdzie najwięcej było RM, Suga i Hobiego.
W garniturkach wszyscy ładni, nawet w tych dziwnych od LV
Ja wiem, żę korpo ma tylko dolce przed oczami i dlatego nie rozumiem ich polityki. Solowe kawałki BTS to żyła złota. Tae czytałby listę zakupów i to by się sprzedawało. Jungkook potroił? sprzedaż "Falling" Styles'a ale czy sam coś na tym coverze zarobił to pewnie zagadka. A ten człowiek jest w stanie sprzedać wszystko nawet się nie starając. Jimin też bije rekordy. Ale ich solowe projekty są tylko w zapowiedziach. Niezrozumiała polityka przepuszczania kasy.