kejti napisał(a):Szukam coś do obejrzenia m/m ale koniecznie musi być HEA i brak jakiekolwiek śmierci. Zawsze unikat melodramatów bo tego się obawiam ale może coś polecicie?
szuwarek napisał(a):pierwsze to film "Black devil and White Prince" IMHO przykład chorej masochistycznej relacji.
Fringilla napisał(a):Chce ktoś może zrobić listę pozytywnych i sensownych mlm/bl?
Fringilla napisał(a):So I married an Anti-Fan - Choi Tae Joon lubię . (SLS w Suspicious Partner mocno)
Fringilla napisał(a):PS Nie wiedziałam, że mieli taki bombastyczny ślub. Od czasów Song Joong Ki i Song Hye Kyo oraz Ku Hye-Sun i Ahn Jae-Hyun się staram unikać takiego info
(no dobra, ale ta para faktycznie uroczo wygląda).
Fringilla napisał(a):Chce ktoś może zrobić listę pozytywnych i sensownych mlm/bl?
Liberty napisał(a):Love and Leashes bo jak zobaczyłam trailer to mnie rozłożył na łopatki
joakar4 napisał(a):Liberty napisał(a):Love and Leashes bo jak zobaczyłam trailer to mnie rozłożył na łopatki
Też na to czekam, ale coś czuję, że złapią się za ręce i tyle będzie tego bdsm. [/b].
Fringilla napisał(a):Do Po-up Baru mam słabość - to w ogóle ładny przykład na romans 40+ trochę niekonwencjonalny, bo w ramach starego dobrego małżeństwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość