szuwarek napisał(a):i teraz cos z serii obejrzałam, żebyście wy nie musiały I Am the Years You Are the Stars
Fringilla napisał(a):Joakar - tytuły
Swoją drogą na n-platformie jest parę bardzo przyzwoitych tytułów mlm również w ramach mainstreamowego kina, chociaż bardziej z nurtu indie i na poważnie, ze słodko-gorzkim HEA...
Fringilla napisał(a):Swoją drogą: jestem na etapie życia, gdy nawet nie potrzebuję kończyć pewnych dram / opowieści - wystarczy trwanie w słodkim zawieszeniu i atmosferze plus wyobrażeniach o wszelkich możliwych pozytywnych z mojego punktu widzenia zakończeniach
ojojam też...Fringilla napisał(a):PS Lee MinHo... oj...
Fringilla napisał(a):szuwarek napisał(a):i teraz cos z serii obejrzałam, żebyście wy nie musiały I Am the Years You Are the Stars
Ja doceniam poświęcenie, ale też doprawdy nie musisz, jeśli chodzi o c-dramy w moim przypadku
Fringilla napisał(a):Do W Two worlds mam sentyment, chociaż powtórnie już nie dałam rady obejrzeć bo to tak na raz, a jak juz twist znany, to... cóż. W każdym razie: w tym podgatunku chyba najlepszy tytuł nawet po latach...
Wyżej tylko j-dramy z tym motywem, ale wiadomo: ich nikt nie przebije pod względem zakręcenia...
szuwarek napisał(a): Fringilla napisał(a):
PS Lee MinHo... oj...
ojojam też...
joakar4 napisał(a):Interesuje mnie tylko czy brat Le Min Ho będzie złym czym dobrym bohaterem. Na razie jest podejrzany.
Szuwarku, mogłabyś mi to zdradzić?
Fringilla napisał(a):Jakby ktoś się chciał swoimi listami i zbiorami profilowymi podzielić, to chętnie
szuwarek napisał(a):I co teraz?
Fringilla napisał(a):Our Beloved Summer... hm, mam problem z Woo Shikiem w dramach romantycznych od zawsze Jest bardzo przyzowitym aktorem mainstreamowym, który zupełnie mnie nie przekonuje w dramach.
.
Fringilla napisał(a):A co do Bad and Crazy, to jakoś ostatnimi czasy mam mniejsze zaufanie do dram promowanych "grupa kolesi i jedna dziewczyna".
Fringilla napisał(a):Przymierzam się też do Dali and the Cocky Prince, bo wyglada na trzepniętą a la Shopping King Louie...
Z mlm/bl też Peach of Time bo to crossover koreańsko-tajski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości