na tik-toku widze czasem jakieś plotki i dlatego ta singielowatośc mi sie rzuciła w oczy. Z drugiej strony Hollywood w latach 50-60ych miał podobne oczekiwania wobec swoich aktorów. pełna kontrola.
i to by pasowało.Fringilla napisał(a):Aktualnie to bardziej już idzie w stronę: producenci zasłaniają się "fanami" aby wymagać w kontraktach jak najbardziej pasujących im zasad promowania / kontroli nad aktorskim produktem...
Ale jak piszecie, zauważam jednak zmiany, często fanki oczekuja związku i cieszą się z pary. doszukują sie "sygnałów" jak za czasów Edwarda i Belli Zwróciłam uwagę na wiek aktorów i właśnie ta cazrna dziurę za ich wizerunkiem.
- oj było nawet doszukiwanie sie na zdjęciach, że sa razem w USA, ze ten sam kominek na zdjęciu. Prawdę mówiąc było tego tyle, że nawet prawie uwierzyłamjoakar4 napisał(a): Z 'pożądanych' par widziałam mocne oczekiwanie na związek PJS i sekretarki Kim.
Fringilla napisał(a):Folklorowo-magicznych dram jest mnóstwo czego szukasz?
W ogóle oryginalnie wielką popularnością się cieszyła My Girlfriend Is a Gumiho (2010) jesli chodzi o lisie motywy
(A w Tale... wątek braci był uroczy
oj ten lis to fajnie sie zapowiada, w sumie ja ogólnie lubię magię i folk ... podrzucaj tytuły