joakar4 napisał(a):Skończyłam wczoraj She Would Never Know i mogę ją szczerze polecić. Relacja głównej pary była bardzo dojrzała, potrafili ze sobą szczerze rozmawiać, przez co nie było pomiędzy nimi głupich nieporozumień czy niepotrzebnych kłótni. W pewnym momencie (dokładnie w 14 odc. ) zaczął mnie trochę irytować główny bohater, który był zbyt idealny i za bardzo się starał, ale szybko się ogarnął i w końcu to jego ukochana musiała trochę o niego powalczyć.
Ciekawe były też wątki drugoplanowe, czyli historie dwóch sióstr głównego. Jedna z nich była lżejsza w odbiorze, bardziej komediowa, druga była poważniejsza.
szuwarek napisał(a):skończyłam Och My Venus. Muszę powiedzieć, że ostatni odcinek mnie ... no popsuł mi całe wrażenie. Przesadzili z cukrem i tym jej tyciem i jego obsesją.
•Sol• napisał(a):No nie podobało mi się. Strasznie wydłużone i przegadane, jakby skrócić o dwa odcinki, byłoby lepsze.
No i końcówka
Fringilla napisał(a): My Secret Romance za to to doskonały odpowiednik wtypu opowieści w wykonaniu Palmer
joakar4 napisał(a):A czy ta pierwsza dobrze się kończy, bo czytałam gdzieś, że nie do końca?
Fringilla napisał(a):Master's Sun uważam za niezłą opowieść na Halloween
Fringilla napisał(a):
Obecnie oglądam - ale baaardzo wolno - Hometown Cha-Cha-Cha.
szuwarek napisał(a):Goblin ; w ogóle kupiłam od razu bohaterów i aktorów, i ta magia
joakar4 napisał(a):Jeszcze znalazłam dramę, która rozgrywa się w stacji telewizyjnej, więc też jest trochę biurowa - Don't Dare to Dream (Jealousy Incarnate)
joakar4 napisał(a):I jak Ci się podoba? Ja czekam aż wyjdzie całość. Widziałam na Tik toku trailery z przedostatniego odcinka i trochę się niepokoję.
szuwarek napisał(a):te sweterki to mnie czarują nawet sie zastanawiałam, czy byłyby możliwe w amerykańskich serialach dla młodzieży
z innej strony mam obsesje patrzenia na te ich kapcie w domu ( sama nie lubie i biegam boso) a tutaj jaki by dom nie był i ciuchy - kapcie
jestem w połowie i myślę, ze takim fankom fantasy to by się bardzo spodobało. trochę dłużyzny w tych środkowych odcinkach ale liczę na akcje na końcu. choć mam przeczucie, że nie będzie happy endu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości