ale Clay dla niego w sumie mogłabym przeczytać
na której części kiedyś stanęłaś? czy jednak czytasz pierwszy raz? bo troszkę się pogubiłam
kejti napisał(a):ja lubię jego historię i ten dodatek o Dorianie jest
kejti napisał(a):Railey?
kejti napisał(a):aa Riley, zabij mnie ale nie skojarzyłam, a to tylko jedna literka
lecisz jak strzała łapiecie "strzała"
kejti napisał(a):aa Riley, zabij mnie ale nie skojarzyłam, a to tylko jedna literka
lecisz jak strzała łapiecie "strzała"
gosiurka napisał(a):Widzę że u tej autorki jestem baaaardzo do tyłu, ale ile czytania
Chciałam napisać,że przeczytałam Mine to Possess czyli historię Claya i Talin, i muszę powiedzieć ,że Talin nie była taka zła. Większość zachowań była typowa po traumie, i sposób expresowy sobie z tymi złymi zachowaniami poradziła. Clay też musiał sobie poradzić z przeszłością Talin, (nie było łatwo, samiec, moja itp.) . Niestety tu autorka nic nie przesadziła, poruszyła ten temat traumy i pokazała co się za tym kryje, ale nie wgłębiała się zbyt mocno w temat (całe szczęście, to nie ten rodzaj literatury, ale jestem jej wdzięczna, za opis i nie spłycanie tego, jest akurat)
Cholipcia ciężko pisać tak by nie zdradzić za dużo, ci co czytali wiedzą o czym piszę
Fajna dzioucha i Clay również , ale Voughan ist the best
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości