Dorotka napisał(a):"Ciner i Ella" to moja ukochana książka, przy której beczałam jak głupia. Uwielbiam ją, kocham miłością wielką.
Szczypta_Kasi napisał(a):Frin przed wyjazdem strasznie mnie zajęły wszystkie sprawy do ogarnięcia w pracy i w domu i nie dałam rady wrzucić nic. Dzięki że wrzuciłaś temat.
Dorotka napisał(a):Ale czego się boisz, Kejti?
Fringilla napisał(a):Zgodnie z propozycją:
Na wrzesień - październik proponujemy tematycznie JESIEŃ 2021: Powrót do Szkoły czyli romans NA/YA w Liceum i na Uczelni!
WYDANIE SPECJALNE bez podziału na Nowość i Klasykę!
Jedyne wymaganie to zakres tematyczny: klimat uczelni lub późnego liceum (ok, rozpiętość aż po Uniwersytet 3. Wieku) i rozterki emocjonalno-romansowe w tymże środowisku
Można zainspirować się listą powyższą: Propozycje.
Zasady zgłaszania wciąż obowiązują: REGULAMIN!
Czyli ogólnie: każda Forumowiczka może zgłaszać po 1 tytule i kto pierwszy ten lepszy - na liście do głosowania wyląduje 5 pierwszych tytułów
Zapraszamy (do 25 sierpnia)!
Szczypta_Kasi napisał(a):Nie wiem czy "Piekło Gabriela" bardziej nie skupia się na życiu profesora niż na szkole/ studiach. Ale nie czytałam wiec nie chcę rozstrzygać tej kwestii.
Ewo-j może Twoja propozycję wpiszemy na listę propozycji na przyszłość , skoro nie jest taka do końca jednoznaczna, oraz jest zgłoszona jako szósta.
Powrót do Romansoholiczny Klub Dyskusyjny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości