joakar4 napisał(a):
Jakoś mnie to nie dziwi, zwłaszcza odkąd zobaczyłam jej zdjęcia z tym modelem.
Hobbitka napisał(a):
Za to ostatnio w mediach jest gorąco po tym jak "Bożenka z Klanu" wypowiedziała się bodajże na insta, że ruch ciałopozytywności (ciało pozytywności? Razem, osobno? ) jest zły, bo ludzie stają się niechlujni i brzydcy... Nie wiem czy słyszałyście.
Lucy napisał(a):Mnie się podoba taka odpowiedz na te wypociny
Papaveryna napisał(a):w sumie to ja nie wiem, o co jej właściwie chodziło.
Papaveryna napisał(a):I ciekawe na jakiej podstawie uznała, że trzeba podzielić się z resztą ludzkości tymi spostrzeżeniami
Papaveryna napisał(a):A i tak najlepsze było - przepraszam, jeśli ktoś się poczuł urażony No bo wiadomo, że to nie ona winna, tylko te osoby. Mogły się nie czuć urażone.
Papaveryna napisał(a):Wiadomo, że ona i każdy ma prawo do swojej opinii. Ale czasem potrzeba trochę instynktu samozachowawczego. Bo ja też sobie myślę wiele brzydkich rzeczy, ale nie lecę natychmiast się nimi dzielić z resztą ludzkości
Fringilla napisał(a):Da się, tu stanę w obronie konceptu
Lucy napisał(a):U mnie by się to nie sprawdziło, na samą myśl jestem chora.
Lucy napisał(a)::zalamka:
https://www.pudelek.pl/malgorzata-rozen ... 588018816a
Powiem wam, że dla mnie to od początku był zły pomysł. Dwójka dorosłych, trójka dzieci, cztery psy i kamper. Kiszenie się na tak ograniczonej przestrzeni jest dla mnie głupie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość