także ostatnio u mnie tylko Legimi
•Sol• napisał(a):Potem jest podobno super wątek romansowy Elide (?) i Lorcana (?) ja się w tych imionach nie łapię, ale podobno znacznie lepszy niż ten teoretycznie główny.
Szczypta_Kasi napisał(a):Lorcana to ja jestem fanką numer jeden. Ale nie wiem czy ktoś jeszcze tak bardzo lubi ten wątek.
•Sol• napisał(a):No właśnie nie!
Stoję w połowie Imperium burz jak te widły w gnoju
Jak tylko siadam, żeby dokończyć, to natychmiast, ale to natentychmiast, muszę coś innego, pilniejszego. Więc tego.
aniazlipca napisał(a):No wiesz!!! Ja myślałam, że już dawno jesteś po musisz przeczytać i może stwierdzisz, że to lepsze niż Dwory
gusta Ale to tak jest, w zestawie cechy nabierają innych barwSzczypta_Kasi napisał(a):To u mnie jednak duet Lorcan Elide na pierwszym miejscu.
Ale osobno wolę zarówno Doriana niż Lorcana jak i Manan nad Elide .... wiem, nie logicznie trochę
•Sol• napisał(a):aniazlipca napisał(a):No wiesz!!! Ja myślałam, że już dawno jesteś po musisz przeczytać i może stwierdzisz, że to lepsze niż Dwory
Pod pewnymi względami na pewno lepsze
Ale do Dworów mam sentyment ogromny. Choć w Tronach jest więcej akcji i jednak ta wielotorowa narracja powoduje, że więcej osób można lubić. W Dworach bywa z tym różnie, nie mam tam takiego Doriana i takiej Manon, że kocham i mogłabym czytać tylko o nich, bo nawet ukochanego Rhysa mi Maas potrafiła popsuć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości