•Sol• napisał(a):Choć mnie i tak najbardziej fascynują włosy w nosie Massimo. Tak pięknie je widać, gdy zajmuje się bzykaniem
kahahaha napisał(a): cudowna recenzja
•Sol• napisał(a):Janko, ujęłaś wszystko idealnie
Karina32 napisał(a):Janko - świetne podsumowanie
•Sol• napisał(a):Choć mnie i tak najbardziej fascynują włosy w nosie Massimo. Tak pięknie je widać, gdy zajmuje się bzykaniem
•Sol• napisał(a):To nie było trudne, gdy cała jego morda zajmowała ekran w kinie
Irka1987 napisał(a):Podobno wstrzymali "Bridgertonów". Ktoś z ekipy był pozytywny.
A jeśli chodzi o dobre seriale to po latach odswoezylam sobie książkę i serial. "Północ południe" na podstawie E. Gaskell. Najlepsza jest wersja z 2004. Jest jeszcze inna starsza, ale ta jest niestrawna. Dla wielbicieli klasyków to nie nowość, jednak dla reszty to znana książka i serial. To nie jest typowy romans,.nie ma tam wielu emocji. Ale John Thornton po latach zdeklasował pana Darcy w moim rankingu ulubieńców.
kejti napisał(a):obejrzałam 365 dni i przyznam, że dzięki aktorowi oceniłam całkiem nieźle 7/10
jest naprawdę seksowny, te emocje wypisane na jego twarzy
troche słabo się kończy, z chęcią bym obejrzała kolejną część ALE czytając spojlery książek mogliby sobie darować parę szczegółów i liczę że poprzestaną na dwóch częściach
kejti napisał(a):a idź Ty z nią, dla mnie mogli by ją wyciąć i zostawić tylko jego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość