Papaveryna napisał(a):Na Exa nie patrzyłam, ale z tego, co czytałam, to tam się chyba sporo tych ludzi z Warsaw Shore przewinęło
Weź, pierwszy sezon i tak był najspokojniejszy I ci ludzie jeszcze tacy 'normalni' na gębach. Dziewczyny może średnio piękne, ale przynajmniej bez napompowanych ust i polików
Lucy napisał(a):Ktoś oglądał ''Dance Dance Dance''? Tak w punktach podsumuje:
- Agustin Egurrola ma przerąbane, bo mówił co myśli i nie kadził wszystkim. Na FB komentarze wiadomo jakie
- Roxi Węgiel zaczyna być świętą krową. Na społecznościówkach wielkie oburzenie, bo po krytyce się rozpłakała. Nikt nie będzie wiecznie ją głaskał po głowie, musi się liczyć z różnymi opiniami.
- Iga zachowywała się jak jakaś matka kwoka. Wzrok kiedy mówił Agustin normalnie zabijał, a później jeszcze się kłóciła z nim o punkty. W poprzednich edycjach mówiła z sensem, teraz trudno się ją słuchało Zrobiła się tak przemądrzała, jakby wszystkie rozumy pozjadała.
- Joasia plotła bzdury, jej się wszystko podobało.
- Pary nie zachwyciły mnie, bardziej ciekawie było w poprzednich edycjach. Jestem ciekawa kto namówił Pawła Bodzianny z Rolnik szuka żony -facet to ciepłe kluchy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość