przez Duzzz » 10 kwietnia 2021, o 22:43
Dzień doberek! A może raczej dobry wieczór
Tak się w dniu dzisiejszym prezentuje nasza dwójka dżentelmenów
Chyba nie wspominałam, a Stefanek narobił nam zmartwień na święta. W Wielką Sobotę wet, w Niedzielę Wielkanocną wet. Poniedziałek oszczędzony, bo w niedzielę wieczorem było już ok. Czymś się młody przytruł, choć nie wiemy czym. Jedyna zmiana to puszki, a raczej ich rozmiar i tylko jedno kocię chorowało
Może on też inaczej, bo jeszcze efekty po kastracji, nie wiem. W sobotę dostał 2 zastrzyki, przeciwzapalny i antybiotyk, w niedzielę powtórka. W poniedziałek mieliśmy się zjawić gdyby nie przeszło, ale w niedzielę wieczorem już wszystko było ok. A w poniedziałek rozrabiał jak zwykle
W tygodniu musimy się zameldować u weta kontrolnie i szczepieniowo
PS. W końcu kupiłam taki transporter, bo doczytałam, że udźwignie moje bestie
https://allegro.pl/oferta/transporter-avior-kuweta-dla-kota-psa-krolika-9520159227I bardzo dobrze się spisuje. Mogę włożyć rękę do transportera nie otwierając go, Młody był uspokojony i nawet muczał w poczekalni
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise