Liberty napisał(a):Za to chyba dostaniemy najmłodszego Cugowskiego tylko nie wiem w roli kogo A może on już był w pierwszym sezonie tylko nikt nie zauważył?
emily temple napisał(a):https://twitter.com/AlexaLisitza/status/1378018290929434632
ooo aktor / postac Simona nie wróci w 2 sezonie Bridgerton, ma to sens. w innych ksiazach wcale go nie bylo albo nie licznie
i srednio mi to ale juz czuje ze ale dlatego, to je rasizm. nawet nie chce patrzec na tag na social media
( duzo osob chcialo kontynuacji Simonx Danka w duzej ilosci w 2 sezonie)
emily temple napisał(a):ooo aktor / postac Simona nie wróci w 2 sezonie Bridgerton, ma to sens. w innych ksiazach wcale go nie bylo albo nie licznie
i srednio mi to ale juz czuje ze ale dlatego, to je rasizm. nawet nie chce patrzec na tag na social media
kahahaha napisał(a):Tylko ciekawa jestem jak rozwiążą scenę gry w pall malla z "Zakochanego hrabiego" gdzie jednak była Dafne i Simon
kahahaha napisał(a):Czyli serial można traktować jak bardzo luźna adaptację, bez Newtona to już w ogóle nie wyobrażam sobie tego serialu
kahahaha napisał(a):Czyli serial można traktować jak bardzo luźna adaptację, bez Newtona to już w ogóle nie wyobrażam sobie tego serialu
Fringilla napisał(a):kahahaha napisał(a):Czyli serial można traktować jak bardzo luźna adaptację, bez Newtona to już w ogóle nie wyobrażam sobie tego serialu
Przyznam, że z zaciśniętymi zębami przehandlowałabym Newtona za brak ptaków - w tym egzotycznych! - w klatkach.
emily temple napisał(a):Fringilla napisał(a):kahahaha napisał(a):Czyli serial można traktować jak bardzo luźna adaptację, bez Newtona to już w ogóle nie wyobrażam sobie tego serialu
Przyznam, że z zaciśniętymi zębami przehandlowałabym Newtona za brak ptaków - w tym egzotycznych! - w klatkach.
tak i przezyje brak Newtona jak mi zagwarantują ze rodzina Kate nie bedzie mieć weżą/jaszczurki jako family pet jak ploteczki stanowiły
i aktorka co grac mam mary jest
Fringilla napisał(a):Ale serio uważacie, że koncepcje brazylijskich fanów są realizowane?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość