wiem, ja pluje w brode ze nie kupowalam jak byla "bezcenna milość" dostepna bo 35 zł na ksiazke do duzo, Ostatnio byla na allegro za kolo 60 jak pamietam Do polskych wydan K nie mam tylko 3 ksiazek
Perhaps I became a magic user so I can touch his heart
Niby wszystko fajnie i naprawdę jestem zadowolona z tej książki ale no właśnie, to miała być książka o West'cie (jak to odmienić?.), a nie o Sebastianie. Ehh... On zdominował całą książkę i tyle do tego.
RM "But at the same time we still know the shit happens everytime, so I think c'est la vie, that's life. "
Lia, ja uwazam ze to "kara" dla Westona. On kradl historie innym postacią od pierwszego tomu ( dla mnie 4 części to tylko West:P) a gdy przyszło co to czego i on jako główny bohater wpadl Sebastian i bang. to on zastał "okradzony" z show
(ja i tak nadal Westona fanka jestem i jest jednym z moich fav od Kleypas całościowa)
własnie West jak bys wybrał no nie wiem mnie konkurencji co do ulubiony meski bohater w postaci Seby by sie nie pojawil dlatego boje sie kolejnej części, te sugestie domniemania.. Kurcze moze Diabla sobie powtórzyć
Ale wiecie tak o tym myślałam i moim zdaniem west nie jest jedyny któremu wycieli tai numer. To samo spotkało Rothgara o Pani Beverley, on we wszystkich częściach wymiatał, prócz swojej.
Nie jestem statystycznym Polakiem, lubię czytać książki
widzisz. Ja np po Leo Hathaway mam zawsze obawy ze jak u Kleypas postać drugoplanowa kradnie show, gdy przyjdzie jej ksiażka to nie spelni pokładanych nadzieji. z Westem tak miała mowila sobie obniżaj poprzeczke dla niego a pozniej sie pojawil i wiec chyba tez dlaczego az tak sie nie zawiodłam ja córce Diadła (z Leo bardziej sie zawiodlam z tego co pamietam)
Ciekawe tez kiedy wydadzą u nas W pogoni za Cassandra
... tak sobie teraz pomyślałam, że może gdy zakończymy ranking na TOP 20 Klasycznych Romansów to zrobimy mini ranking na ulubionego bohatera Kleypas? Widzę już kilku faworytów w tym wyścigu.