Lucy napisał(a):I jeszcze to zdanie o komentowaniu w lesie nastolatków - niepokojące
Zabrzmiało to, jakby nie wiadomo jakie świństwa się tam działy.
joakar4 napisał(a): Dodatkowo usunęli swoją grupę na fejsie, liczącą ok. 60 tys obserwatorów (część z nich musiała zapłacić żeby się do niej dostać). Ludzie się na nich obrazili i założyli swoją grupę, która w kilkanaście godzin liczy już ponad 15 tys. członków.
Papaveryna napisał(a):joakar4 napisał(a): Dodatkowo usunęli swoją grupę na fejsie, liczącą ok. 60 tys obserwatorów (część z nich musiała zapłacić żeby się do niej dostać). Ludzie się na nich obrazili i założyli swoją grupę, która w kilkanaście godzin liczy już ponad 15 tys. członków.
O rety, o tym nie miałam pojęcia
Aż mi teraz smutno, że 'przespałam' tę dramę
Kawka napisał(a):Poza tym dosrywanie się do kogoś tylko dlatego, że nie chce się opowiadać po jeden ze stron konfliktu politycznego (tzw. strajk kobiet), to już jest poniżej krytyki jakiejkolwiek.
Kawka napisał(a):Nie ukrywam, że lubię Wardęgę ale strasznie mnie ciekawi skąd on bierze te swoje kwity na innych youtuberów. Ma dobre dojścia, jak widać.
Vogule nie podobali mi się od początku (tzn. odkąd na nich trafiłam), głównie za tę pretensjonalność i dowalanie się do byle głupoty u innych. Rozumiem, że to "commentary content" i mają swoją opinię ale naprawdę przeginali a teraz obrażają się na cały świat bo ktoś ośmielił się wyrazić konstruktywną krytykę na ich temat? Nieźle. Poza tym dosrywanie się do kogoś tylko dlatego, że nie chce się opowiadać po jeden ze stron konfliktu politycznego (tzw. strajk kobiet), to już jest poniżej krytyki jakiejkolwiek. Youtuberzy, którzy nie mają nic wspólnego z polityką nie muszą chyba mieć własnego zdania na ten temat, a tym bardziej nagrywać o tym filmów. Nie znam i nie oglądam tych youtuberek ale naprawdę było wyśmiewanie się z czyichś zaręczyn? Serio?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość