Teraz jest 21 listopada 2024, o 16:01

Plotki i skandale

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Nie mam, czytam to co mi się spodoba;)

Post przez giovanna » 16 października 2020, o 12:41

Tak Very Michała Milowicza i Karolaka też :lol:

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 18 października 2020, o 13:23

Również obu nie cierpię :rotfl: :hihi:

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 18 października 2020, o 13:41

Oni są tacy śliscy.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 10 listopada 2020, o 23:25

Mam wrażenie, że Górniaczka ze swoją głupotą leci na łeb na szyję. :facepalm:

https://www.radiozet.pl/Rozrywka/Plotki ... jego-fanow
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 11 listopada 2020, o 11:14

Edit - spisałam się jak chiński długopis ale po namyśle wklejam linka do bardzo dobrego vloga, gdzie gość ma dokładnie takie samo zdanie jak ja odnośnie sytuacji, ale on lepiej tłumaczy niż ja bym to zrobiła: https://www.youtube.com/watch?v=t03djq8wB4g (niecierpliwym polecam przyśpieszyć x2). W tym kontekście obawy koronascpetyków przestają już być takie śmieszne i wyzywanie od foliarzy/antyszczepionkowców/szurów itp. przestaje być zasadne.

W dużym skrócie: dlaczego nadal mamy wierzyć w jakiejkolwiek sprawie komuś, kto notorycznie mija się z prawdą? Nie napiszę kto ciągle (od marca), zmienia narrację na temat wirusa ale słynne: "sytuacja opanowana, nie ma się czego bać" ciągle mi się kołacze po głowie.

Odnosząc się bezpośrednio do wypowiedzi Bałtroczyka, nie znam stanowiska Górniak, nie interesuję się tym co mówią i piszą celebryci i gwiazdy ale pisanie w taki sposób jak to zrobił Bałtroczyk to zwyczajnie świństwo i buractwo. Górniaczka może odleciała ale to z Bałtroczyka wyszedł kawał buca. Człowiek kulturalny i inteligentny, zgasiłby jej argumenty w inny sposób.
http://www.radiocentrum.pl

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 11 listopada 2020, o 16:45

Jakkolwiek mam duży problem ze zjawiskiem koronasceptycyzmu (gdzie jest granica między racjonalną krytyką oraz społeczną kontrolą prowadzonej polityki i wdrażanych strategii a podminowywaniem społeczeństw i wprowadzaniem chaosu w celach bynajmniej nie mających na celu dobra naszego i naszego otoczenia) to z
Człowiek kulturalny i inteligentny, zgasiłby jej argumenty w inny sposób.

zgadzam się.
Tym bardziej, że wiele całkiem znanych facetów też - jak dla mnie - bzdury szerzy, ale z takim personalnym backlashem się nie spotyka.
To jest robienie z Górniak kozła ofiarnego w szerszym sensie: wspólnie w sumie można się ponabijać z rozhisteryzowanych kobiet (bo odwołanie do genów i dzieci w tym kontekście brzmi seksistowsko).

Dla mnie w obecnej sytuacji rozrywkowiec w typie pana B. co najwyżej może dla mnie cytować ekspertów a nie urządzać nagonki.
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące
— Ursula K. Le Guin

Post przez Lucy » 24 listopada 2020, o 19:53

Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Post przez Kawka » 24 listopada 2020, o 20:55

Tam chyba mieli iść ludzie, którzy dopiero chcą zrobić karierę modelki/modela a nie weterani. W dziwnym kierunku zmierza teb program.

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Post przez Lucy » 15 stycznia 2021, o 00:14

Co myślicie o ostatnich rewelacjach odnośnie Edyty Górniak? Oglądam, choć z trudem te jej ''lajwy'' i powiem wam, że jestem w szoku. Mam wrażenie, że to całe zamknięcie rzuciło się jej na psychikę i mówię to całkiem poważnie. Ona już wcześniej była nadmiernie uczuciowa, łącznie z tym przytulaniem drzew, ale teraz poszło to w dziwnym kierunku. Wydaje mi się że ona otacza się ludźmi, którzy wiecznie jej potakują i ze wszystkim się z nią zgadzają. Przyjaciółki to wielki medialny news, a po kilku miesiącach następuje cisza w eterze i zmiana numeru telefonu ( tak było w przypadku Joanny Krupy). W tym czasie każdy potrzebuje relacji z bliskimi osobami, a ma wrażenie że ona nie ma nikogo.
Teraz przeprowadziła się w góry i zaczyna przemawiać do nas jak jakiś przewodnik duchowy. :krzyczy:
Ostatnio Daria Ładocha potwierdziła, że z Edytą już od dawna coś nie gra.
Jak wchodziliśmy do pracy, musieliśmy zostawiać karty kredytowe na zewnątrz pomieszczenia, ponieważ karty miały chipy, które łączyły się z kosmosem i wszyscy wiedzieli, gdzie jest Edyta
Powiem szczerze, że nie wytrzymałabym z taką osobą, gdybym miała ją w swoim otoczeniu i nie dziwię się, że jej związki wiecznie kończą się porażką.

Post przez giovanna » 15 stycznia 2021, o 12:05

Jakby wstąpiła do sekty i ktoś wyprał jej mózg
Spoiler:

Post przez Lucy » 15 stycznia 2021, o 14:26

I te odpowiedzi pod jej wynurzeniami :shock: Coś w ten deseń :

Od wielu lat dane mi jest żyć i doświadczać inferencji wielkiej wszechmocy boskiej, uzdrowień, cudów na niebie z czasem proroczych snów, których obraz odnalazłam po latach w Apokalipsie, której właśnie dożyliśmy. Czas jest szczególny i każda istota ludzka która chce ma teraz szansę na coś bardzo wielkiego i wspaniałego ale musi zrobić wysiłek. Ja też wybudzam tylko te osoby które chcą inne pozostawiam w ich stanie świadomości ... ci którzy się opuścili nisko być może jeszcze zdołają nadążyć za tymi którzy idą w światło. Natomiast tak samo jak ktoś kto długo przebywa w ciemnej piwnicy nie może od razu patrzeć na światło dnia. Tak samo ci którzy pogrążeni są w mroku od światła będą uciekać bo nie zniosą oślepiającego blasku. Pozdrawiam panią cieplutko

Post przez giovanna » 15 stycznia 2021, o 20:17

Takie wypowiedzi mi się z sekciarstwem kojarzą jakby jej jakiś guru "mądrości" naopowiadał

Post przez Kawka » 19 stycznia 2021, o 22:31

Ona zawsze była uduchowiona. To żadna nowość. W dyskusji jednak udziału brać nie chcę, bo świadomie od samego początku pandemii staram się unikać tego tematu. Mam dość tej całej sytuacji i nie zamierzam się jeszcze bardziej dołować doniesieniami o wirusie więc na pewno nie jestem na bieżąco. Ograniczam dość mocno wszelkie media z newsami i zupełnie nie wiem co się dzieje w świecie coronawirusa. To jest bardzo zdrowe dla mojej psychiki.

Post przez Lucy » 20 stycznia 2021, o 00:06

Post przez Fringilla » 20 stycznia 2021, o 00:32

giovanna napisał(a):Takie wypowiedzi mi się z sekciarstwem kojarzą jakby jej jakiś guru "mądrości" naopowiadał

No mamy wolność wyznania w naszym kraju ;)

I jakkolwiek Górniak chyba nie zarabia na swych wywodach, to z drugiej strony niektóre jej "pozaemocjonalne" poglądy są... no, trudne.
Ja jednak zawsze biorę poprawkę na to, że pewne treści zaczęła głosić już dawno temu w oparciu o przyjaciela płci bynajmniej nie żeńskiej, byłego partnera, wykształconego jak najbardziej, z autorytetem podobno niecelebryckim. A w 2020 tylko kulminacja...
https://plejada.pl/newsy/byl-z-edyta-go ... em/nqw42g0
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące
— Ursula K. Le Guin

Post przez Lucy » 28 stycznia 2021, o 21:10

Zgadniecie kto to? :evillaugh: donotwant Bym se nie kapnęła

Obrazek

Spoiler:

Post przez Janka » 28 stycznia 2021, o 22:08

Ja nie zgadłam.
Odrobinkę obstawiałam, że to może "Monika" z Przyjaciół.
Obrazek

Post przez Dorotka » 28 stycznia 2021, o 22:56

Ło matko i córko, co ona z siebie zrobiła???? :facepalm:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Post przez Lucy » 29 stycznia 2021, o 00:09

Tylko po oczach można ją poznać :evillaugh:

Post przez Janka » 29 stycznia 2021, o 02:07

Ja nawet po oczach nie dałam rady, bo one są teraz bardziej okrągłe, ale mniejsze i chyba znalazły się bliżej nosa.
Dodatkowo przez to, że jej brwi dokonały wielkiej wędrówki i zmieniły kształt, też utrudnione jest porównywanie oczu.
Jeśli miała na celu zabawę w chowanego, to wygrała, bo ukryła się świetnie.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Susan Elizabeth Phillips

Post przez Papaveryna » 29 stycznia 2021, o 02:26

Ja zgadłam, ale rozwalają mnie te odcięcia pod policzkami. Ona tego nie widzi, czy jak?
Niech tam sobie poprawiają co chcą i co uważają, że muszą. Nie kumam tylko, czy ktoś serio uważa, że teraz wygląda młodziej, czy lepiej, bo mu policzki podciągnęli w górę i powstały tam jakieś krechy dziwne donotwant

Jak się bardziej teraz przypatrzyłam, to mi wygląda, jakby ona miała zsuniętą na brodę maseczkę w cielistym kolorze ... :heh:

Post przez Fringilla » 29 stycznia 2021, o 02:34

Przyznam, że jeszcze nie widziałam swoją drogą dobrze wyglądającej faktycznie osoby po zabiegach (młodsze także) :niepewny:
Dla mnie zawsze widać i czuję się nieswojo, bo zawsze sobie myślę: a może osoba po wypadku/chorobie i to, jak teraz wygląda, to wielki sukces.
Rozumiem zabawę w makijaż, ale to...
— Ursula K. Le Guin

Post przez Janka » 29 stycznia 2021, o 02:43

Papaveryna napisał(a):Ja zgadłam, ale rozwalają mnie te odcięcia pod policzkami. Ona tego nie widzi, czy jak?
Niech tam sobie poprawiają co chcą i co uważają, że muszą. Nie kumam tylko, czy ktoś serio uważa, że teraz wygląda młodziej, czy lepiej, bo mu policzki podciągnęli w górę i powstały tam jakieś krechy dziwne donotwant

Te krechy chyba nie są efektem poprawek, tylko dziwnie pojętego konturowania. Ktoś jej nasmarował ciemnoszarą kreskę i zapomniał rozetrzeć.
Nawet popatrzyłam na inne modelki z pokazu Fendi, bo się przestraszyłam, że to mógłby być trend na wiosnę/lato i że wszyscy się niedługo tak będą malować, ale nie, inne modelki na szczęście mają śliczne makijaże.
Obrazek

Post przez Lucy » 31 stycznia 2021, o 01:43

Tym ''gwiazdom'' się w d**** poprzewracało. Takie wielki trud umyć i wyprostować włosy. :facepalm:

https://www.pudelek.pl/malgorzata-rozen ... 441243520a

Post przez Janka » 2 lutego 2021, o 03:19

To nie jest tylko urlop rodzinny. Ona tam pracuje.
Rozenek ma różne współprace z firmami, które wymagają profesjonalnego i nienagannego wyglądu. Za nagranie amatorskiej reklamy lub zrobienie amatorskiego zdjęcia dostałaby gażę odpowiednią dla amatora. A jak się chce zgarniać setki tysięcy, to trzeba dać z siebie dużo więcej.
Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach