kejti napisał(a):ja wole jej serie New Species, chociaż pierwsza część taka sobie
aniazlipca napisał(a):Ostatnio częśto wracam do Singh i jej cyklu o Psi i zastaanwiam się czy warto inne jej cykle czytać, bo ten jest wyjątkowy, chociaż mam swoich ulubieńców
Księżycowa Kawa napisał(a):Trochę się jednak wyróżnia, ale pozostałe też bardzo dobrze wchodziły. Po prostu wciąga.
aniazlipca napisał(a):dzięki dziewczyny za zachętę ogarnę inne braki i wezmę się za Singh
Kejti masz na myśli o Garnet? Czytałam już
Fantastyczna powieść łącząca gotycki klimat i tajemnicę
Signa Farrow ma typowe dla dziewiętnastolatki marzenia. Chce nosić piękne suknie, chodzić na bale i dobrze wyjść za mąż. Jednak jej przeznaczeniem okazuje się coś zupełnie innego, coś, od czego całe życie próbowała uciekać.
Osierocona w dzieciństwie, trafia pod opiekę różnych osób, które są bardziej zainteresowane jej spadkiem niż nią samą. Jej kolejny dom to Thorn Grove, dwór zamożnych krewnych. Patriarcha rodu jest pogrążony w żałobie po zmarłej żonie, jego synowie walczą zaciekle o majątek, a córka, Blythe, cierpi na tajemniczą i zdaje się śmiertelną chorobę. To właśnie w tym miejscu Signa odkryje swoją prawdziwą naturę. I dowie się, dlaczego Śmierć jest tak blisko…
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości