Księżycowa Kawa napisał(a):Tak czy owak, będzie trudno coś znaleźć, przynajmniej dobrego.
Fringilla napisał(a):Sol - przyznam, ze Douglas nic nie czytałam, więc zajrzę mimo pewnych niewielkich oporów (niespolszczony tytuł)
To część serii wszakże?
Za to ja i młodzieżówki... eee... z YA mamy relację co najmniej skomplikowaną...
Tu musiałabym się fragmentom przyjrzeć uprzednio.
Fringilla napisał(a):PS Jak Kenyon to Kresley Cole, która jest nawet ciut bardziej "jesienna"
Szczypta_Kasi napisał(a):Co do Douglas pierwszy tom jest bardziej Haloweenowy jak dla mnie.
Nie ma tak miejsca na kocyki i gorącą herbatę, ale są mroczne przebieranki, opuszczone budynki, ostre sceny seksu.
Szczypta_Kasi napisał(a):Nie ma tak miejsca na kocyki i gorącą herbatę, ale są mroczne przebieranki, opuszczone budynki, ostre sceny seksu.
A tak poza tym Frin dałaś taki opis zapotrzebowań, że chyba będziesz musiała sobie sama taką książkę napisać
Nocny Anioł napisał(a):Czytała tylko dwie serię, chyba nie potrafię doradzić.
Fringilla napisał(a):A to to jasne, bardziej chodziło, czy właśnie faktycznie polecasz, bo znajdujesz co najmniej intrygującym, czy słyszałaś, że ok
(ja mam dlatego problem z polecaniem, bo zwykle pierwszy odruch to szukanie czegoś, co się konsensusowo podoba, a nie mnie indywidualnie tak na pierwszy ogień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości