Kawka napisał(a):Sugar Beth jest wredna, zadziorna, mściwa, podła i wyszczekana. Ma zawsze własne zdanie i potrafi zaleźć za skórę każdemu. To, co zrobiła w przeszłości powinno z niej uczynić bohaterkę, której nie da się polubić, a jednak jest wręcz odwrotnie. Od razu czuje się do niej sympatię, mimo zdecydowanie negatywnych cech charakteru.
izkaa12 napisał(a):Dziewczyny powiedzcie czy warto wrócić do książek o Pani Prezydent, rodzicach Meg i jej przyjaciółce Georgie?
Janka napisał(a):Zajrzałam jeszcze raz do niemieckiej książki i się okazało, że jestem ślepa, bo wcale nie było napisane, że Mathias jest imieniem słowiańskim, tylko słowackim. Gdzieś miałam zakodowaną myśl, że któryś z bohaterów SEP jest Polakiem i wcisnęłam to na siłę Matowi.
izkaa12 napisał(a):Dziewczyny skończyłam Nikt mi się nie oprze i mimo początkowej niechęci jak zwykle SEP mnie oczarowała
Żałuje tylko, ze lubimy czytać wprowadziło mnie w błąd, ze seria Wynette składa się z 3 książek, a dopiero jak zerknęłam na stronę SEP zauważyłam, ze w serii Wynette jest więcej powiązań z innymi książkami, a ja po historii Emmy i Kennyego oraz Francie i Dalliego przeszłam odrazu do „młodzieży”.
Dziewczyny powiedzcie czy warto wrócić do książek o Pani Prezydent, rodzicach Meg i jej przyjaciółce Georgie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość