Szczypta_Kasi napisał(a):W Hideaway jest czworokąt
no był! I stalkował bohaterkę, a ja tego tak nie lubię!Papaveryna napisał(a):On był spierdoksem, a ja chyba lubię takich Ale wszystko musi być w granicach rozsądku.
•Sol• napisał(a):Jestem w trakcie Birthday Girl i... Ech.
Ja nie wiem, niby ta różnica wieku nie jest jakaś masakryczna, niby lubię jak facet jest starszy, ale tu jakieś takie obleśne to jest.
:
Alias napisał(a):•Sol• napisał(a):Jestem w trakcie Birthday Girl i... Ech.
Ja nie wiem, niby ta różnica wieku nie jest jakaś masakryczna, niby lubię jak facet jest starszy, ale tu jakieś takie obleśne to jest.
:
To czytałyśmy chyba inną książkę
Ze wszystkich książek i bohaterów Douglas ta dwójka jest najmniej obleśna. Nie, przepraszam... w ogóle nie jest.
Autorka za to przechodzi samą siebie w "Credence". Tam wszyscy bohaterowie są mniej lub bardziej spaczeni.
Alias napisał(a):Ty chyba już od dawna męczysz tę książkę, czy dobrze kojarzę? Może pora sobie odpuścić?
A Credence pewnie przetłumaczą wcześniej czy później
Ogólnie wolę pisać o czymś co mi się podoba, nie przychodzić i biadolić nad czymś kiepskim (w moim odczuciu), ale kilku tytułów nie potrafię pominąć milczeniem
Lubię autorkę (przede wszytkim za BG właśnie) i byłam napalona na ten tytuł, a tutaj takie rozczarowanie.
Alias napisał(a):Dobra. Ale uwaga, to będzie jeden wielki spojler. Jeżeli ktoś ma w planach, to niech nie zagląda.
Dodam jeszcze, że ta książka ma masę fanów. Jestem tym faktem trochę zaskoczona, myślałam, że więcej czytelniczek będzie rozczarowanych. Nie wiem, może to tylko ja mam problem ?Spoiler:
LiaMort napisał(a):Alias napisał(a):Dobra. Ale uwaga, to będzie jeden wielki spojler. Jeżeli ktoś ma w planach, to niech nie zagląda.
Dodam jeszcze, że ta książka ma masę fanów. Jestem tym faktem trochę zaskoczona, myślałam, że więcej czytelniczek będzie rozczarowanych. Nie wiem, może to tylko ja mam problem ?Spoiler:
ooo. pewnie i tak przeczytam. ;P z ciekawości jak złe to może być.
Szczypta_Kasi napisał(a):Ja też tego nie przełknę. Alias dobrze że ostrzegasz. A tak lubię autorkę. I generalnie potrafię uwierzyć w większość dziwactw, gdy już przedstawi motywy działania bohaterów. Ale na to uzasadnienia nie znajdują!
Alias napisał(a):Czyli
Nudzi mi się, to napiszę coś co wywoła zamieszanie i zgorszenie. Przekroczę kolejną granicę. Moje wierne fanki i tak będą zachwycone.
Myślę, że wiele autorek, szczególnie tych od dark romance lubi testować siebie i swoje czytelniczki. A Douglas ma ich rzeszę i ryzykuje pewnie mniej niż te które są słabiej czytane.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość