giovanna napisał(a):Wiem co to UPC , nc+ to platforma cyfrowa, tv z satelity. Na nc+ go było, to też takie vod, właśnie w ofercie z alekino+, ale już zniknęło. Dobrze że znalazłaś, bo wydaje mi się, że warto, drugiego sezonu jeszcze nie oglądałam, ale mam nagrany
kejti napisał(a):postanowiłam założyć Netflixa bo chciałam pooglądać coś z dubbingiem niemieckim w ramach nauki i padło na Virgin River (na podstawie książki), właśnie skończyłam pierwszy sezon i chociaż na filmweb ma słabe opinie to mnie się na prawdę podobało. Żałuje że nie ma więcej, kolejny sezon już zapowiedziany
szukam teraz coś podobnego, takie podobnego do tego, do Doktor Hart itd, polecicie coś?
klarek napisał(a):giovanna napisał(a):Wiem co to UPC , nc+ to platforma cyfrowa, tv z satelity. Na nc+ go było, to też takie vod, właśnie w ofercie z alekino+, ale już zniknęło. Dobrze że znalazłaś, bo wydaje mi się, że warto, drugiego sezonu jeszcze nie oglądałam, ale mam nagrany
Wydaje mi się, że od 5 na alekino+ zaczyna się emisja 4 sezonu
A pierwszy? Jak na ekranizację uważam, że nie jest źle. Lekko zagmatwali, ale mam nadzieję, że będzie w tym jakiś sens
Fringilla napisał(a):Co do platform:
Wystarczy, że płacę platformie, dostarczam wiedzy o sobie i swoich preferencjach i czasami polecam produkcje u niej do znalezienia, a w dodatku nie mam w niej nic wartościowego oprócz samych produkcji (powiedzmy, że nie znoszę systemu nawigacji, indeksacji i systemu poleceń).
Za zapychanie sieci jej nazwą - czyli mniej lub bardziej świadomą bezpośrednią reklamą - musiałaby mi zapłacić.
kahahaha napisał(a):Już nie żyjesz jest świetne, Christina gra super - muszę wciągnąć drugi sezon ale chcę dokończyć Dobre miejsce
Alias napisał(a):Patrząc w ten sposób, powinniśmy prosić o zapłatę za wszystko (ok, no prawie ) o czym piszemy/publikujemy w internecie.
Alias napisał(a):Gdybym ja miała taką opinię, bądź była tak niezadowolona z którejś z platform, to w pierwszej kolejności zrezygnowałabym z abonamentu lub bym go w ogóle nie wkupywała.
Jak najbardziej szanuję wybór nie pisania o czymś, ale w tym konkretnym przypadku.... jednak go nie rozumiem.
Fringilla napisał(a):Wszystko, co publikujemy - a szerzej: produkujemy (od opinii po np. opowiadanie) i ujawniamy (dane o nas i naszych preferencjach) - ma wartość. Szczegół to forma wynagrodzenia, jaką wynegocjujemy (zależnie od naszej mocy negocjacyjnej i kto nam płaci w efekcie, np. czy tylko FB
Fringilla napisał(a):To ja zadam pytanie: dlaczego mam pisać o / wymieniać nazwę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość