Irka1987 napisał(a):Szukałam i nie znalazłam wśrod autorek na forum Robyn Carr.
Jeśli można byłoby ją dopisać będę wdzięczna.
Pojawianie się nowych tematów w tym dziale działa na takiej zasadzie, że jak znajdzie się kilka osób, które chciałyby rozmawiać o jakiejś autorce, zakładany jest dla nich temat. Chodzi o uniknięcie zakładania "martwych" tematów, w których pojawią się dwa posty, a potem nie będzie żadnej dyskusji.
Zawsze doradzam, żeby odezwać się z konkretną propozycją w wątku Kontakt z Moderatorkami, bo tam zagląda więcej osób i już się tak zdarzało, że po podaniu propozycji z nazwiskiem odezwało się kilka osób, które też chciały dyskutować o jakiejś autorce.
Irka1987 napisał(a):Super. Dzięki. A ja myslalam, że lepiej od razu wyskkaiwać na główną.
Fringilla napisał(a):OGŁOSZENIE MODERACYJNE
Dział O autorkach... potrzebuje Redaktorek: osób, które będą aktywnie ogarniać dział ze szczególnym uwzględnieniem Spisu Treści - od dostarczania info o autorkach po jego wprowadzanie, od zliczania fanek kandydatek na nowe tematy autorskie po współmoderowanie (informowanie pozostałych moderatorek, zakładanie nowych tematów, edytowanie postów).
Jeśli jest tu ktoś, kto sobie ceni całą sekcję o autorkach lub ma swoje ulubione, którymi chętnie by się zajął, zapraszamy do zgłoszenia. Zakres działań i obowiązków jest indywidualnie dostosowywany do chęci, potrzeb i umiejętności
Janka napisał(a):Zapowiedź u Olgi Rudnickiej:
W cyklu Detektyw Matylda Dominiczak: tom 3 Rączka rączkę myje, 4.05.2021
Cykl "Detektyw Matylda Dominiczak"
- Oddaj albo giń!
- To nie jest mój mąż
- Byle do przodu
- Rączka rączkę myje (04.05.2021)
Powrót do Spis treści, instrukcje, pomoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość