klarek napisał(a):Moja pierwsza drama. Dziecko mnie w nią ubrało podstępem. Ale przyznaję, że to całkiem niezły promyk jak na to, co dzieje się za oknem, w domach i w naszych głowach.
Strong Woman Do Bong Soon - chyba tak to szło
faris napisał(a):Z tego co widzę to na Netfliksie powrzucali trochę starszych dram, całkiem niezłych więc można korzystać. I coś z nowszych też się pojawia
Liberty napisał(a):Z nowych obejrzałam Itaewon Class i fajne toto. Bez przesłodzonych, piszczących bohaterek; raczej psychopatki jeśli już A w ten weekend mam nadzieję, że zacznę Hyenę też dla głównej bohaterki, która to jest tytułową hieną. Prawniczą. Więc małe porównanie z Chyłką
faris napisał(a):O, tego to nie widziałam.
klarek napisał(a):Mimo próśb, gadania, wszelkich racjonalnych i mniej racjonalnych argumentów, kiepsko sobie z tym radzi i średnio to wygląda w jej przypadku. W ramach odstresowania wymyśliła wspólne oglądanie
Podejrzewam, że jurto zasiądziemy do jakiegoś historyka. I trochę mnie to przeraża
Fringilla napisał(a):A Hienę też mam na liście, bo główna aktorka
duzzza22 napisał(a):U mnie źródłem dram stał się ostatnio Netflix, bo pod ręką i szybciej. Ugrzęzłam w powtórkach i dramach zamieszczanych tamże i w sumie już dawno nic ciekawego, wciągającego nie widziałam, a może mam już za duże wymagania, za bardzo jestem opatrzona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości