"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
Myślę, że styczeń zakończony. Dzisiaj raczej już nie zacznę i skończę żadnej książki Miesiąc całkiem udany - 7 książek, z czego większość dość dobrych i bardzo dobrych
"Każda książka pozwala nam na nowe marzenia." - Emma Chase
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
Nocny Anioł napisał(a):Nie ma sprawy, dzięki za pomoc w przestawieniu tematów, Dorotka się ucieszy.
Dziękuję, Aniołku, bardzo się ucieszyłam. U mnie styczeń też uzupełniony - przeczytałam 11 książek. Nie jestem zadowolona, ale trafiłam na ciekawy serial i mnie wciągnął, a poza tym dorwałam się do farb akrylowych, które dostałam na Gwiazdkę i z pasją sześciolatka paćkam nimi po wszystkich kartkach, jakie mi tylko wpadną w ręce.
Aniołku - uzupełniłam wszystkie zaległości od listopada. Melduję, bo kiedyś prosiłam Cię o nie zamykanie wątków i jeśli na mnie czekałaś, to już jestem na bieżąco z tematem spisów.
Ostatnio edytowano 24 lutego 2020, o 15:08 przez Kawka, łącznie edytowano 1 raz
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
O tak to wygląda przykładowo: viewtopic.php?p=1209105#p1209105 Każda/każdy z chętnych wypisuje i numeruje w jednym poście (edytując go w razie potrzeby), książki, które czytała w danym miesiącu i może (ale nie musi), pokrótce je ocenić. To pozwala nam na bieżąco monitorować co i ile czytamy oraz zainspirować do przeczytania czegoś, co czytał/a koleżanka/kolega z forum.
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
W marcu udało mi się przeczytać aż 20 książek, co jak na mnie jest bardzo dobrym wynikiem, bo czytam głównie wieczorami w wannie i nad ranem, kiedy wracam ze spaceru z psem, a moja rodzinka jeszcze smacznie śpi.